De woef van de wildernis
Boek

De woef van de wildernis ([2020])/ geschreven en getekend door Dav Pilkey als Sjors Baard en Harold Hutje, ingekleurd door Jose Garibaldi ; vertaald [uit het Engels] door Tjibbe Veldkamp

Dog Man wordt opgepakt omdat hij geld heeft gestolen. Maar heeft hij het wel gedaan? Kunnen Pien, Kleine Karel en Nukkie de echte dader vinden? Grappig stripverhaal in kleur, met tekstballonnen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit los te lezen deel van de populaire stripserie 'Dog Man', gaat er van alles mis. Er lijkt maar een dader te zijn als de bank in de stad beroofd wordt: Dog Man! Baas, Pien Petjeaf en Kleine Karel zetten alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. Zou het boeventeam van Biggie er iets mee te maken hebben? Ondertussen probeert Dog Man zijn draai te vinden in de hondenbak. Maar de andere honden zijn heel onaardig tegen hem. Komt hij ooit nog op vrije voeten, en kan Karel, de gemeenste kat van de wereld, misschien een handje helpen? Aan het eind van het boek staat een korte cursus stripfiguren tekenen. Zesde boek over Dog Man, na 'Dog Man en de vlooienkoning'* (2019). Vertaling van 'Brawl of the wild'** (2019). Goed opgebouwd stripverhaal in elf hoofdstukken met geestige, vaak maffe humor. De humoristische stijl van tekenen en de hilarische personages maken deze serie erg populair. De auteur voelt feilloos aan wat kinderen grappig vinden. Ook zeer geschikt voor kinderen die niet van lezen houden. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789493189133 | 221 pagina's

Titel De woef van de wildernis
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi ; Tjibbe Veldkamp
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2020]
Overige gegevens 221 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: Boomhut Strips bv presenteert - Beeldverhalen - Vertaling van: Brawl of the wild. - New York : graphix/Scholastic, 2019. - (Dog Man)
ISBN 9789493189133
PPN 42766540X
Genre stripverhaal - detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Politieagenten ; Diefstallen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dog man
Boek

Dog man (2018- ...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey