Opgraven & ontdekken
DVD

Opgraven & ontdekken het complete 23e seizoen ([2020])

Avonturen van het stoomlocomotiefje Thomas en zijn vrienden op het eiland Sodor en in India, Australie, China, Italie en Brazilie. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Box met alle 20 afleveringen en drie specials van seizoen 23* (2019-2020) van de Engelse CGI-animatieserie over Thomas de stoomlocomotief, die met zijn vrienden woont op een groot spoorwegstation op het eiland Sodor. Sinds het vorige seizoen is er geen voice-over meer, maar vertelt Thomas zelf wat er gebeurt. De locomotieven Edward, Henry en Toby zijn niet meer van de partij, nieuwe locomotieven zijn Nia uit Afrika en Rebecca uit Groot-Brittannië, waardoor er meer vrouwelijke personages meedoen. De verhalen duren zeven minuten en worden afgesloten met een liedje, Thomas die vertelt wat hij geleerd heeft of iets dergelijks. De treinen maken ook kennis met andere culturen en gebruiken. Tien afleveringen spelen zich af in India, Australië, China, Italië en Brazilië, de andere op het vertrouwde eiland Sodor. Alle treinen hebben menselijke gezichten en eigenschappen, de kleine Thomas is soms ondeugend of overmoedig, maar meestal braaf en behulpzaam. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983971868

Titel Opgraven & ontdekken : het complete 23e seizoen
Uniforme titel Digs & discoveries Opgraven en ontdekken
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur W. Awdry
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2020]
Overige gegevens 2 dvd-video's (20 x 11 min. + 3 x 22 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands gesproken. - Gebaseerd op The railway series van W. Awdry - Videoversie van het televisieserie: Groot-Brittannië : Hit Entertainment, (c)2020 - Oorspronkelijke titel: Digs & discoveries
ISBN 8711983971868
PPN 429215770
Thematrefwoord Treinen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thomas de stoomlocomotief
DVD

Thomas de stoomlocomotief (2004-...)

vol.
Uitgeleend