La vicina di casa
Boek

La vicina di casa (Gennaio 2012)/ Maria Grazia di Bernardo, illustrazioni di Alfredo Belli ; redazione e ricerca iconografica: Stefania Sarri

Valentina is een jonge schrijfster die op zoek is naar een rustige plek om haar roman af te ronden. In een bergdorp La Valle Maira vindt ze een fijne plek en rust, maar haar mysterieuze buurman gooit roet in het eten. Met opdrachten, oefeningen en cd.

Aanwezigheid

Recensie

Valentina is een jonge schrijfster die op zoek is naar een rustige plek om haar roman af te ronden. Ze verblijft in een lieflijk bergdorpje in La Valle Maira. Hier brengen de schoonheid van het landschap en de vriendelijkheid van de mensen haar de innerlijke rust die zij al zo lang niet had gevoeld. De enige persoon die haar rust verstoort is de mysterieuze meneer Bianchi, Valentina's buurman. Welk geheim verbergt deze man die zo gekweld lijkt? Aantrekkelijk vormgegeven leerboekje uit de reeks 'Imparare Leggendo'* op niveau 1, compleet met woordenlijst, twee informatieve dossiers, een over La Valle Maira, een bergdal in Piëmonte, het andere over bijzondere beroepen in het dal en verschillende grammatica- en begripsoefeningen. Met veel kleurenillustraties. Op de bijgeleverde cd staat de voorgelezen versie van het verhaal en uitspraak- en luisteroefeningen. Het verhaal is onderhoudend, en het boekje is uitstekend geschikt om op een speelse en toegankelijke manier Italiaans te leren. Voor lezers na 2 à 3 jaar les. Niveau: A2.

Specificaties

Italiaans | 9788853012265 | 80 pagina's

Titel La vicina di casa
Auteur Maria Grazia di Bernardo
Secundaire auteur Alfredo Belli ; Stefania Sarri
Type materiaal Boek
Editie Prima edizione;
Uitgave [Genua] : Cideb, Gennaio 2012
Overige gegevens 80 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - cd
ISBN 9788853012265
PPN 421303166
Taal Italiaans

Relaties/Serie

Imparare leggendo
Boek

Imparare leggendo (2003-...)

vol. Livello uno A2
Uitgeleend