Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen. Deel 1: De nacht van de nare neuspulkhulk
Boek

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen. Deel 1: De nacht van de nare neuspulkhulk ([2020])/ Dav Pilkey, vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré

Studiebol van de school Melvin Snuiter heeft genoeg van van alle grappen die Harold en Sjors uithalen. Hij verandert tijdens een niesbui ineens van een studiebol in een snottebel. Harold en Sjors weten daar wel raad mee! Met veel cartoonachtige kleurenillustraties en stripverhaaltjes. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het zesde avontuur van Harold en Sjors, na 'Kapitein Onderbroek en de wedgiewraak'* (2020), waarin ze weer allerlei grappen uithalen. Studiebol van de school Melvin Snuiter heeft er genoeg van, hij besluit wraak te nemen. Tijdens een niesbui verandert hij plotsklaps van een studiebol in een snottebel. De robotsnotjongen is geboren! Maar Harold en Sjors zijn niet voor een gat te vangen, dit is een klusje voor Kapitein Onderbroek en de Comb-O-Tron 2000. De teksten zijn geschreven in een vlotte stijl met veel dialogen. Het boek is afzonderlijk van de andere boeken te lezen door de terugblik in de vorm van een stripverhaal. Er is veel gebruikgemaakt van visuele mogelijkheden als ballonstrips en veel kleurrijke cartoonachtige illustraties. De auteur is ook bekend van de populaire graphic novels over Dog Man. Een combinatie van tekst, illustraties, stripverhalen en bizarre voorvallen maakt het boek tot een aantrekkelijk, humoristisch en absurd verhaal voor kinderen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026153648 | 173 pagina's

Titel Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen. Deel 1: De nacht van de nare neuspulkhulk
Uniforme titel Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein, [2020]
Overige gegevens 173 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Volledig in kleur. - Rugnummer: 6 - Vertaling van: The night of the nasty nostril nuggets. - New York, NY : Scholastic Inc., (c)2003. - (Captain Underpants and the big battle of the bionic booger boy ; part 1)
ISBN 9789026153648
PPN 427823447
Genre schoolverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Schoolleven ; Robots ; Striptekenen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kapitein Onderbroek serie
Boek

Kapitein Onderbroek serie (2000-...)

vol. 6
Uitgeleend
Dav Pilkey
Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen
Boek

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen (2020-...)

vol. Dl. 1
Uitgeleend
Dav Pilkey