Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Kijk! Daar is een hondje
Boek

Kijk! Daar is een hondje kun jij ze allemaal vinden? ([2020])/ illustraties: Nicola Anderson, vertaling [uit het Engels]: Renate Hagenouw

Tien mopshondjes gaan op pad. Kun je ze alle tien terugvinden in de drukte op de kerms, het strand, in de ruimte en diep in zee? En vind je ook de andere voorwerpen uit de opdrachten? Prentenboek met zeer gedetailleerde, cartoonachtige zoekplaten in felle kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het kleurrijke omslag van dit vierkante zoekboek trekt meteen de aandacht. Met centraal de grappige kop van een mopshondje, de felle kleuren gecombineerd met een enorme lading aan dieren, mensen en voorwerpen met een metallic glans erover is het vrij opvallend. In het boek worden eerst tien verschillende mopshondjes voorgesteld die je erna op de tien platen over dubbele pagina's steeds moet terugvinden. Alle hondjes staan bij een rond kader waar hun naam en drie weetjes in staan. Op deze manier zijn ze makkelijker te herkennen. De tien zoekplaten tonen verschillende overvolle omgevingen, met titels als Kermis, Strandleven, Boerderijlol, Space hondjes en Diep in de zee. Op iedere dubbele pagina staat ook een extra zoekopdracht, de een wat makkelijker dan de ander. Los van de zoekopdrachten, valt er ontzettend veel te bekijken en te ontdekken op de kleurrijke, cartoonachtige tekeningen. Natuurlijk wil je ook weten of je alles gevonden hebt, en dat kan op de laatste pagina. Die bevat een overzicht van alle zoekplaten in het klein met de oplossingen. Leuk zoekboek om samen te speuren met kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036640046

Titel Kijk! Daar is een hondje : kun jij ze allemaal vinden?
Auteur Nicola Anderson
Secundaire auteur Renate Hagenouw
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2020]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Look! There's a pug. - Sywell : Igloo Books Ltd., (c)2019
ISBN 9789036640046
PPN 427854911
Thematrefwoord Zoekboeken ; Honden
Taal Nederlands