Scooby!
DVD

Scooby! ([2020])/ directed by Tony Cervone

Scooby-Doo en Shaggy worden ontvoerd door de schurk Dick Dastardly, die de hellehond Cerberus wil loslaten om de wereld te vernietigen. Mysterie Inc. krijgt hulp van superheld Blue Falcon en zijn robothond Dynomutt. Kunnen ze de schurk verslaan? Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De lange animatiefilm 'Scoob!' van Tony Cervone (Tom & Jerry) is een herstart van de animatieserie 'Scooby-Doo!' die loopt vanaf 1969. In de introductie wordt verteld hoe Norville 'Shaggy' Rogers als eenzaam jongetje vriendschap sluit met een hongerige zwerfhond die hij Scooby Dooby Doo noemt. De twee lossen samen met de jonge speurneuzen Fred Jones, Daphne Blake en Velma Dinkley een mysterie op. Tien jaar later richten de vijf vrienden het detectivebureau 'Mystery Inc.' op, maar kort daarna worden Scooby en Shaggy ontvoerd door de schurk Dick Dastardly, die de hellehond Cerberus wil loslaten om de wereld te vernietigen. Mysterie Inc. krijgt hulp van superheld Blue Falcon en zijn robothond Dynomutt. Kunnen ze de schurk verslaan? De recensenten geven 1-3 sterren. Belinda van de Graaf (Trouw 9-7-'20): '(...) lawaaiige kermisattractie (...) ratjetoe (...)'. Ab Zagt (Algemeen Dagblad 9-7-'20): '(...) Ook deze opgepimpte versie van de animatiereeks lijkt op een achtbaanrit vol capriolen en merkwaardige plotwendingen die af en toe refereren aan de Amerikaanse cultuur. (...) Het is allemaal vermakelijke onzin. (...)' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051888250143

Titel Scooby!
Uniforme titel Scoob!
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Tony Cervone
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Vier talen gesproken waaronder Nederlands, Vier talen gesproken waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Animation Group, (c)2020 - Oorspronkelijke titel: Scoob! - Bevat extra: How to draw Scooby-Doo
ISBN 5051888250143
PPN 429687869
Genre detectiveroman
Taal Nederlands