Detectivebureau Hart voor de zaak
Boek

Detectivebureau Hart voor de zaak ([2020])/ Thea Stilton, illustraties en kaarten: Barbara Pellizari, Valeria Brambilla, Carolina Livio, Francesco Castelli, Serena Gianoli, Caterina Giorgetti, Elena Grigoli, Chiara Cebraro en Flavio Ferron ; vertaling [uit het Italiaans]: Sandra Verhulst

Muis Colin vraagt de hulp van de Thea Sisters. Kunnen ze de eigenaresse vinden van een bijzonder notitieboek dat hij op de boulevard vond? Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Thea Sisters zijn vijf muizenvriendinnen die studeren op het Topford College op Walviseiland. Ze zijn druk bezig om de zolder van bakkerij Daisy in te richten, want daar beginnen ze hun eigen detectivebureau, genaamd 'Hart voor de zaak'. In een lange terugblik vertellen de vriendinnen hoe het allemaal is begonnen. De verlegen muis Colin vroeg om hulp, want hij vond op de strandboulevard een bijzonder notitieboek en werd meteen een beetje verliefd op de onbekende muizin die het schreef. Kunnen de speurneuzen achterhalen van wie het notitieboek is en haar het schrift teruggeven? Misschien wil ze ook wel met de eerlijke vinder kennismaken... Los te lezen 25e deel van de serie 'Thea Sisters', dat volgt na 'Platgewalst in Wenen'*. Vlot taalgebruik met de bekende volle, kleurrijke bladspiegel, vol gedetailleerde illustraties en in kleur gedrukte woorden. Moeilijke woorden worden met een sterretje aangegeven en verklaard aan de zijkant van de bladzijde. Voorin staat een karakterbeschrijving van de vijf vriendinnen. Sommige stukjes zijn geschreven met onzichtbare inkt. Achterin staan een rondleiding op de zolder van de vriendinnen, knutsels en een recept. Tot slot een zaak die de lezer zelf met slim denkwerk moet oplossen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059248595 | 138 pagina's

Titel Detectivebureau Hart voor de zaak
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Barbara Pellizari ; Sandra Verhulst ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens Stilton, [2020]
Overige gegevens 138 pagina's, 54 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Detective del cuore. - Edizione Piemme, (c)2017
ISBN 9789059248595
PPN 430381069
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Detectives ; Dagboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thea Sisters
Boek

Thea Sisters (2008-...)

vol. 26
Uitgeleend
Thea Stilton