Cardinal. Seizoen 3
DVD

Cardinal. Seizoen 3 ([2020])/ Aubrey Nealon, directed by Daniel Grou

In Algonquin Bay, Ontario heeft rechercheur John Cardinal twijfels over de zelfmoord van zijn vrouw en begint zelf een onderzoek.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 3 (2019) van een Canadese politieserie die zich afspeelt in het stadje Algonquin Bay, Ontario. Het verhaal is gebaseerd op de boeken 'By the time you read this' en 'Crime machine' van de Canadese schrijver Giles Blunt, hoofdrolspeler is Billy Campbell (Helix; The killling). De vrouw van rechercheur John Cardinal heeft zelfmoord gepleegd. Haar dood kwam niet als een verrassing, want zij was al jaren manisch depressief, maar als John hatelijke anonieme brieven ontvangt die hem de schuld geven, is hij ervan overtuigd dat ze vermoord is en gaat zelf op onderzoek. Intussen leidt zijn collega Lise Delorme (Karine Vanasse) het onderzoek in de zaak van een dubbele moord. De sfeer is grimmig. Zes afleveringen.

Specificaties

Engels | 8713045250645

Titel Cardinal. Seizoen 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Daniel Grou ; Billy Campbell ; Karine Vanasse ; Giles Blunt
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2020]
Overige gegevens 2 dvd-video's (ongeveer 250 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Billy Campbell, Karine Vanasse, Kristen Thomson. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een boek van Giles Blunt - Videoversie van de televisieserie: Canada : Sienna Films, (c)2019
ISBN 8713045250645
PPN 430046766
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Cardinal
Boek

Cardinal (2018-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend