Mary kills people
DVD

Mary kills people ([2020])/ Tara Armstrong, Seizoen 3

Mary Harris werkt als dokter op de spoedeisende hulp maar in het geheim helpt ze terminaal zieke patiënten die sterven willen. Haar dubbelleven wordt gecompliceerd als haar geheim dreigt uit te komen.

Aanwezigheid

Recensie

Derde en laatste seizoen (2019) van een Canadese tragikomische dramaserie, bedacht door Tara Armstrong (Private eyes). Mary Harris (Caroline Dhavernas) werkt als chirurg op de afdeling spoedeisende hulp, maar buiten werktijd treedt ze in het geheim op als 'engel des doods': tegen een forse vergoeding helpt ze terminaal zieke mensen aan een 'goede dood'. Haar geheime leven levert veel complicaties op: met haar ex-man (Sebastien Roberts), haar twee dochters, haar zakenpartner Desmond 'Des' Bennett (Richard Short), haar leverancier van barbituraten, de patiënten en rechercheur Ben Wesley (Jay Ryan) die haar probeert te betrappen. Ab Zagt (Algemeen Dagblad 26-7-'19): '(...) Het is een gedurfd gegeven dat de Canadese makers ook nog een dosis spanning weten mee te geven door de introductie van een politieteam dat Harris en haar handlanger voortdurend op de hielen zit. Verwacht van deze reeks geen morele dilemma's. Wat telt is het plot dat vooral inzoomt op het gevoelsleven van de aan gevaar verslaafde Harris.

Specificaties

Engels | 8713045250652

Titel Mary kills people
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Norma Bailey ; Caroline Dhavernas ; Jay Ryan ; Richard Short
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2020]
Overige gegevens 2 dvd-video's (ongeveer 270 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Caroline Dhavernas, Jay Ryan, Richard Short. - Regisseurs onder anderen: Norma Bailey. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Canada : Cameron Pictures, (c)2019
ISBN 8713045250652
PPN 430046790
Thematrefwoord Euthanasie
Taal Engels

Relaties/Serie

Mary kills people
Boek

Mary kills people (2019-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend