Nurses. Seizoen 1
DVD

Nurses. Seizoen 1 ([2020])

Vijf jonge verpleegkundigen gaan aan het werk op de afdeling Spoedeisende Hulp van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 1 (2020) van een Canadese ziekenhuisserie met onder meer Tiera Skovbye (Riverdale) en Sandy Sidhu (Grey's anatomy). We volgen vijf verpleegkundigen die onlangs zijn afgestudeerd en nu aan het werk gaan op de afdeling Spoedeisende Hulp van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto. Onder hen Grace Knight die een geheim verbergt over haar vorige baan, Nazneen Khan, dochter van een rijke naar Canada geëmigreerde familie en Keon Colby, voormalig voetbalster die wil bewijzen dat hij meer kan dan voetballen. De vijf krijgen te maken met dramatische ongelukken, sterfgevallen, verschillende soorten patiënten en hun familie, onderlinge strubbelingen, aantrekkelijke dokters enzovoort. De serie kreeg kritiek als onrealistisch en te dramatisch, maar was succesvol wat kijkcijfers betreft. Tien afleveringen.

Specificaties

Nederlands | 8713045250683

Titel Nurses. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ken Girotti ; Tiera Skovbye ; Natasha Calis
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2020]
Overige gegevens .. dvd-video's (ongeveer 440 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds. - Regisseurs onder anderen: Ken Girotti. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Canada, 2020
ISBN 8713045250683
PPN 430046855
Genre dokters-, verpleegsters- en ziekenroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Nurses
DVD

Nurses (2020-...)

vol. Seisoen 1
Uitgeleend