The silencing
DVD

The silencing ([2020])/ directed by Robin Pront

Een jager gaat samen met de lokale sheriff achter een seriemoordenaar aan, die mogelijk verantwoordelijk is voor de ontvoering van zijn dochter jaren geleden.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaans-Canadese actiethriller (2020) van Robin Pront (D'Ardennen). Met Nikolaj Coster-Waldau (Game of thrones, Oblivion), Annabelle Wallis (The mummy, Tag) en Hero Fiennes Tiffin (After). Een jager die een afgezonderd bestaan in de natuur leidt, gaat samen met de lokale sheriff achter een seriemoordenaar aan, die mogelijk verantwoordelijk is voor de ontvoering van zijn dochter jaren geleden. Beoordeling IMDb: 6,1. Alexander (defilmblog.be 19-3-'20): "geen slechte film, maar het is ook geen goede film. Het speelt alles net iets teveel op 'safe', laat nauwelijks iets origineel zien, de karakters komen nooit tot leven en het script lijkt meer op een eerste draft van een filmstudent. Het positieve is de natuurlijke charisma van de twee hoofdacteurs en de interessante setting" (2,5 sterren van 5). Todd Jorgenson (Cinemalogue 14-8-'20): Vergezochte vernuftigheden overschaduwen de spanning in deze formulethriller die prachtige beelden van de bosrijke omgeving laat zien. Joe Friar (The Victoria Advocate 18-8-'20): Een goede cast en eersteklas cinematografie, maar een nogal matig verhaal (2 sterren van 4). Ronak Kotecha (The Times of India 8-10-'20): Verhaal waarbij het er niet zozeer om gaat wat, maar hoe het wordt wordt verteld en op dat punt schiet de film raak (3,5 sterren van 5).

Specificaties

Engels | 5053083223373

Titel The silencing
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Robin Pront ; Nikolaj Coster-Waldau ; Annabelle Wallis
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal Pictures, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Nikolaj Coster-Waldau, Annabelle Wallis, Hero Fiennes Tiffin. - Engels gesproken, Frans of Spaans nagesynchroniseerd, in 8 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Canada : Anova Pictures, (c)2020 - Bevat extra: Achter de schermen
ISBN 5053083223373
PPN 430047282
Genre thriller
Taal Engels