Terug naar Raas
Boek

Terug naar Raas ([2020])/ Jenny McLachlan, uit het Engels vertaald door Sandra C. Hessels ; met illustraties van Ben Mantle

De tweeling Roos en Arthur (11, ik-persoon) kan niet wachten om terug te keren naar Raas, een fantasiewereld vol o.a. draken en tovenaars. Maar hun aartsvijand Strokop dreigt de kist, waarvan ze dachten dat deze was verdwenen, te openen. Daarmee kan hij Raas voor altijd vernietigen. Kunnen ze dat voorkomen ? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit tweede, niet los te lezen deel van de spannende trilogie over het Land van Raas zakt de tweeling Roos en Arthur (11, ik-persoon) aan het begin van de vakantie gelijk door het oude opklapbed dat bij opa op zolder staat. Ze zijn blij dat ze weer terug zijn in het mooie Raas, maar een angstaanjagende boodschap maakt al gauw een eind aan hun plezier. Strokop , hun grootste vijand, dreigt de kist, waarvan ze dachten dat die voor altijd verdwenen was, te openen. Als Strokop ontdekt hoe hij Raas kan verlaten via het opklapbed...dat moeten ze zien te voorkomen! De tweeling reist naar het eind van Raas, verder dan ze ooit geweest zijn en natuurlijk worden ze geholpen door hun fantastische vrienden Ninto en Hexia. Heerlijk nieuw avontuur waarin vriendschap, vertrouwen, pesten, social media en fantasie samenkomen. Met korte hoofdstukken en zwart-witillustraties, inclusief kaart. Het verhaal heeft iets weg van 'Narnia' van C. S. Lewis en is toch weer heel anders. Fans van het eerste boek 'Het land van Raas'* (2019) zullen weer genieten. Vertaling van 'Return to Roar'**. Voor avonturiers vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000367924 | 304 pagina's

Titel Terug naar Raas
Auteur Jenny McLachlan
Secundaire auteur Sandra C. Hessels ; Ben Mantle
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2020]
Overige gegevens 304 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Return to Roar. - London : Egmont UK Limited, 2020 - Vervolg op: Het land van Raas
ISBN 9789000367924
PPN 427629322
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Tweelingen ; Grootvaders
Taal Nederlands