Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Superkrachten voor je hoofd
Boek

Superkrachten voor je hoofd de Dylan Haegens editie : 15 skills waar je gelukkig van wordt (oktober 2020)/ Wouter de Jong, met illustraties van Hein de Kort

Net als in een game krijg je in het echte leven te maken met o.a. gezeur van je ouders, ruzie of jezelf stom vinden. Lees hoe je met trucs enz. moeilijke tegenstanders kunt verslaan ofwel superkrachten als meer zelfvertrouwen kunt trainen. Met veel testjes, tips van Dylan Heagens, challenges en grappige zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wouter de Jong, auteur van diverse boeken over mindgym voor volwassenen, schreef dit boek speciaal voor kinderen. Via experimenten, leuke feitjes, tips en grapjes leert de jonge lezer van alles over emoties en gedachten. Door het trainen van superkrachten (concentreren als een laserstraal, durven wat je eigenlijk niet durft) krijgt het kind meer grip op zijn leven. Het taalgebruik is begrijpelijk voor kinderen, zoals: 'Als je leven een game is, dan is je hoofd de controller' en 'netflixen in je hoofd'. Voor verdieping wordt verwezen naar de website mindgymvoorkids.nl. In deze speciale editie komt YouTuber Dylan Heagens op bezoek. Dylan en zijn vriendin Marit geven herkenbare voorbeelden en advies. QR-codes leiden naar filmpjes van Dylan. Ouders worden door challenges expliciet betrokken bij dit leer- en oefenboek. Vrij volle bladspiegel, maar toegankelijk door o.a. kaders, opsommingen en diverse lettertypes. Er is een rode steunkleur gebruikt. En ook door de grappige zwart-wittekeningen, de tekeningen met foto van het hoofd en spreekbalonnen van Dylan, zijn vriendin Marit en de schrijver krijgt het boek een aantrekkelijk en speels karakter. Een aanrader voor thuis en in de klas. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492493934 | 164 pagina's

Titel Superkrachten voor je hoofd : de Dylan Haegens editie : 15 skills waar je gelukkig van wordt
Auteur Wouter de Jong
Secundaire auteur Dylan Haegens ; Hein de Kort
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Maven Publishing, oktober 2020
Overige gegevens 164 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789492493934
PPN 427576253
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Mindfulness; Kinderen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Mindfulness