Microsoft Teams voor dummies®
Boek

Microsoft Teams voor dummies® (2020)/ Rosemarie Withee, vertaling [uit het Engels]: Nathalie Kuilder ; redactie: Martijn van Opbergen

Handleiding voor online samenwerkingstool van Microsoft waarmee mensen zowel binnen als buiten een organisatie met elkaar kunnen chatten, videobellen en samenwerken in documenten.

Aanwezigheid

Recensie

Teams is een online samenwerkingstool van Microsoft die standaard is toegevoegd aan Office-software. Met het programma kunnen mensen binnen en buiten een organisatie met elkaar chatten, videobellen en samenwerken in documenten. Als starter krijg je in de eerste hoofdstukken een inleiding tot de interface en taal van Teams: navigatie, kanalen, chat, de kalender en bestanden. Verder leer je hoe je je eerste team aanmaakt, en kanalen maken en beheren. Hiernaast uitleg: hoe het telefoneren met Teams werkt. Voor de administratieve kant heb je beheerdersrechten nodig. Heb je die niet dan geeft dit wel inzicht welke extra mogelijkheden er nog meer zijn. De 10 tips voor betere Teams-vergaderingen is handig. De schermafdrukken zijn vrij klein en onduidelijk. Geen kleurgebruik in het boek. Icoontjes met tips, pas op, of technische info voegen extra's toe. De hoofdstukken zijn te raadplegen via een snelle en uitgebreide indeling. Index aanwezig. Boek is nuttig voor iedereen die thuiswerkt of in een organisatie, het onderwijs of in het bedrijfsleven waar Teams wordt ingezet.

Specificaties

Nederlands | 9789045357379 | 271 pagina's

Titel Microsoft Teams voor dummies®
Uniforme titel Microsoft Teams voor dummies
Auteur Rosemarie Withee
Secundaire auteur Nathalie Kuilder ; Martijn van Opbergen
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : BBNC uitgevers, 2020
Overige gegevens 271 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met index - Vertaling van: Microsoft Teams for dummies. - Hoboken, New Jersey : John Wiley & Sons, Inc., 2020
ISBN 9789045357379
PPN 428017606
Rubriekscode 528.55
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Microsoft Teams (computerprogramma)
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Teams