Niets is wat het lijkt
Boek

Niets is wat het lijkt (augustus 2020)/ scenario Davide Cali, tekeningen Valentina Brancati ; inkleuring Annalisa Ferrari ; vertaling [uit het Frans] Dieter Van Tilburgh

Ashley en Joyce proberen te ontdekken wie de vijf beeldjes heeft gestolen, die hun doodgewaande ouders per post naar hen hadden gestuurd. Ze stuiten op een geheime sekte, die denkt met de beeldjes en een afschuwelijk ritueel oneindig leven te kunnen realiseren. Ballonstrip. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In deel twee van 'Ravencroft' proberen Ashley en Joyce te ontdekken wie de vijf beeldjes heeft gestolen. De kinderen hadden ze van hun doodgewaande ouders per post ontvangen. Al snel brengen ze dit feit in verband met een sekte die ze eerder hadden ontdekt. Hun bijeenkomsten houden ze op een locatie die ze met dank aan geheime tekens op de beeldjes hadden gevonden. Voor een oneindig leven heeft de sekte een mensoffer nodig. Omdat Joyce en Ashley zo hun vermoedens hebben, weten ze wel hoe ze de mensen van de groepering moeten lokken om alles te ontrafelen. Dit tweede en laatste deel van de serie (het vervolg op 'Alles op zijn plaats', 2020)* is tevens chronologisch verteld en gemakkelijk te volgen. Weer hebben Cali en Brancati prachtig werk geleverd. Dit verhaal is moeilijk los van deel één te lezen. Een happy end zorgt voor een voldaan gevoel bij de lezer. Geschikt voor jonge detective-fans vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463065160 | 47 pagina's

Titel Niets is wat het lijkt
Auteur Valentina Brancati
Secundaire auteur Davide Calì ; Annalisa Ferrari ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, augustus 2020
Overige gegevens 47 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Les Ravencroft. Deel 2. - (c)2018
ISBN 9789463065160
PPN 429256388
Genre stripverhaal - detectiveroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ravencroft
Boek

Ravencroft (2020)

vol. dl. 2
Uitgeleend
Valentina Brancati