Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Roblox
Boek

Roblox waar is de Noob? (maart 2020)/ geschreven door Craig Jelley, illustraties door Adam Doyle ; Nederlandse vertaling [uit het Engels] door Richard Borgman

Er is paniek op het hoofdkantoor van Roblox: de Noob wordt vermist. Ga samen met Builderman, Mr. Bling Bling, piratenkoningin Ezebel en andere bekende Roblox-personages op zoek in vijftien gamewerelden naar de Noob. Zoekboek met gedetailleerde kleurenillustraties vol Roblox-figuren en veel extra zoekopdrachten. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Roblox is al jaren immens populair en de meeste kinderen en jongeren zijn wel bekend met dit digitale platform. Daar waar de Roblox-avonturen zich normaliter online afspelen, kun je middels deze uitgave op een papieren zoektocht gaan. In de verschillende gamewerelden is van alles te ontdekken. Ga samen met de beroemde Roblox-personages in de diverse omgevingen op zoek naar de Noob en naar andere Roblox-gerelateerde dingen. Lukt het jou om alles op te sporen? De uitgave met kleurrijke, harde kaft (iets groter dan A4) start met een inleiding waarin het probleem wordt geïntroduceerd, de personages worden voorgesteld en de diverse gamewerelden worden getoond. Hierna is het aan de lezer om diverse voorwerpen (meer dan 200!) op vijftien zoekplaten te vinden. Dit is nog niet makkelijk, de kleurrijke platen beslaan steeds een dubbele pagina en er is enorm veel op te zien, vooral veel blokachtige figuurtjes. Een lastige, maar uitdagende opdracht voor jonge Roblox-fans vanaf ca. 7 jaar. Er is ook een stripserie rond de figuren, 'Dagboek van een krijger'; het eerste deel is 'Een nieuwe krijger'*.

Specificaties

Nederlands | 9789030507499

Titel Roblox : waar is de Noob?
Uniforme titel Waar is de Noob?
Auteur Craig Jelley
Secundaire auteur Adam Doyle ; Richard Borgman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, maart 2020
Overige gegevens 40 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Zoek meer dan 200 voorwerpen! - Vertaling van: Where's the Noob? - London : Egmont UK Limited, 2019. - (Roblox)
ISBN 9789030507499
PPN 425178137
Thematrefwoord Zoekboeken ; Computerspelen ; Roblox (computerprogramma)
Taal Nederlands