Ella Bella Bingo
DVD

Ella Bella Bingo laat het avontuur beginnen ([2020])/ directed by Frank Mosvold and Atle Blakseth

Ella en haar beste vriend Henry zijn druk bezig met de voorbereiding van een circusvoorstelling. Als Henry vrienden wordt met Johnny, een nieuwe jongen in de buurt, is Ella erg jaloers. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Noorse animatiefilm van Atle Solberg Blakseth en Frank Mosvold, gebaseerd op een Noorse animatieserie (2009-). Ella is een slim en vindingrijk meisje van een jaar of zes. Samen met haar beste vriend Henry heeft ze het plan gemaakt om een circusvoorstelling te geven in het dorp en iedereen, ook de volwassenen, is hard aan het oefenen. Maar dan komt er een nieuwe jongen in de buurt wonen, Johnny, een stoere jongen uit de grote stad. Henry is erg onder de indruk van Johnny, maar Ella is jaloers. Als ze Henry dwingt te kiezen tussen haar en Johnny, loopt hij weg. Het hele dorp helpt zoeken. André Waardenburg (NRC 28-7-'20): '(...) is een vrolijke ode aan vriendschap en staat met één been in de Disney-traditie: ook hier stelen bijfiguurtjes regelmatig de show. (...) Tegelijkertijd is Ella Bella Bingo op een natuurlijke manier inclusief en eigentijds. (...) Daarnaast is de animatie bij vlagen oogstrelend (...)'. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8718868087713

Titel Ella Bella Bingo : laat het avontuur beginnen
Uniforme titel Elleville Elfrid
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Frank Mosvold ; Atle Blakseth ; Rosemarie Voogt ; Bo Bellamy ; Bo Burger
Type materiaal DVD
Uitgave [Heemstede] : In the Air, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (80 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Rosemarie Voogt, Bo Bellamy, Bo Burger. - Nederlands gesproken - Videoversie van de animatiefilm: Noorwegen : Kool Production, (c)2020 - Oorspronkelijke titel: Elleville Elfrid
ISBN 8718868087713
PPN 430272448
Thematrefwoord Vriendschap ; Jaloezie
Taal Nederlands