Am Ende des Tages
Boek

Am Ende des Tages in Einfacher Sprache ([2017])/ Robert Hültner, Text in Einfacher Sprache: Eva Dix ; Illustrationen: Rosemarie Zacher ; Redaktion: Jürgen & Annerose Genuneit

Paul Kajetan is Privédetective. Hij krijgt van de politie van München de opdracht een oude moord op te lossen. Hij komt al snel in een levensgevaarlijke situatie terecht. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden.

Aanwezigheid

Recensie

De detective 'Am Ende des Tages' van Robert Hültner (1950) in eenvoudig Duits herschreven. Paul Kajetan was vroeger een zeer goede politieagent. Nu is hij privédetective. Maar dan heeft de politie van München een opdracht voor hem: hij moet een oude moordzaak oplossen. Kajetan heeft geen idee wat hij kan verwachten maar komt al snel in een levensgevaarlijke situatie terecht. Robert Hültner schrijft misdaadromans, filmboeken en toneelstukken. Zijn misdaadromans over Paul Kajetan spelen zich af in Beieren in de jaren twintig van de twintigste eeuw. Met voorwoord waarin uitgelegd wordt hoe Duitsland in die tijd eruit zag en twee pagina's waarin de personen in het verhaal worden voorgesteld. Moeilijke woorden worden onderstreept en achterin Duits-Duits uitgelegd. Verschijnt in de serie 'Lesen für Alle'*, voor mensen die moeite hebben met lezen. Niveau B1. Geschikt na twee jaar Duits. Het boek heeft zwart-witillustraties die goed bij de sfeer van het verhaal passen. Duidelijke letter, goede interlinie.

Specificaties

Duits | 9783944668581 | 144 pagina's

Titel Am Ende des Tages : in Einfacher Sprache
Auteur Robert Hültner
Secundaire auteur Eva Dix ; Rosemarie Zacher ; Jürgen Genuneit
Type materiaal Boek
Uitgave Münster : Spaß am Lesen Verlag, [2017]
Overige gegevens 144 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Lizenzausgabe mit Genehmigung Random House Münster - Bewerking van: Am Ende des Tages. - München : btb, (c)2013. - (Inspektor Kajetan ; 6)
ISBN 9783944668581
PPN 412391457
Genre detectiveroman - historische roman
Taal Duits

Relaties/Serie

Lesen für alle
Boek

Lesen für alle (2009-...)

vol.
Uitgeleend