Werkvoertuigen op de boerderij
Boek

Werkvoertuigen op de boerderij ([2020])/ David West, vertaling [uit het Engels]: Margreet Nauta ; eindredactie: TekstBalk Redactieburau, Ria Balk

Weet je welke voertuigen ze op de boerderij gebruiken? Lees wat een balenpers, spuitmachine, paardenvrachtwagen, quad en maaidorser doen en hoe ze in elkaar zitten. Op getekende kleurenillustraties zie je hoe ze er van buiten en binnen uitzien. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

  • Aanwezig
    8-14 jaar - 2e verd. - Spanning en Avontuur - Bedrijf en beroep LANDBOUW WERKTUIGEN WEST
  • Aanwezig
    8-14 jaar - Spanning en Avontuur - Bedrijf en beroep LANDBOUW WERKTUIGEN WEST

Recensie

Wat doet een balenpers, hoe werkt een spuitmachine en hoe ziet de binnenkant van een paardenvrachtwagen eruit? Antwoord op deze vragen krijg je in dit kleurrijke boek over werkvoertuigen op de boerderij. Van vijf verschillende werkvoertuigen, een quad, balenpers, maaidorser, spuitmachine en paardenvrachtwagen leer je wat ze doen en kunnen en hoe ze in elkaar zitten. Ieder voertuig wordt behandeld op twee dubbele pagina's. De eerste dubbele pagina laat het werkvoertuig in actie zien, op de tweede dubbele pagina is een dwarsdoorsnede van het voertuig opgenomen waarbij de verschillende onderdelen aangeduid worden. De paginagrote, kleurrijke getekende illustraties worden verduidelijkt met korte bijschriften. Moeilijke woorden zijn vetgedrukt en opgenomen in de woordenlijst achterin. Daar staat ook een register. Maakt deel uit van de vierdelige reeks 'Hoe zit het in elkaar?'*. Interessant boek voor kinderen die meer willen weten over werkvoertuigen dat ook jongens zal aanspreken. Samen bekijken en voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463417044 | 24 pagina's

Titel Werkvoertuigen op de boerderij
Auteur David West
Instelling /TekstBalk Redactiebureau, Sint-Oedenrode
Secundaire auteur Margreet Nauta ; Ria Balk
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Tractors and other farm machines. - David West Children's Books, (c)2018. - (Inside machines)
ISBN 9789463417044
PPN 428915809
Rubriekscode 631.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Landbouwwerktuigen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Landbouw-werktuigen

Relaties/Serie

Hoe zit het in elkaar?
Boek

Hoe zit het in elkaar? (2020-...)

vol.
Uitgeleend
David West