I love the seaside
Boek

I love the seaside the surf & travel guide to Great Britain & Ireland (Summer 2020)/ writer, research & concept Alexandra Gossink, co-writer Gail Bennie, Tim Doran, Lottie Lewis ; photographer Clare James, Seaside Family

Geïllustreerde praktische Engelstalige reisgids voor de kust van Groot-Brittannie en Ierland, bedoeld voor surfers en andere sportieve strandliefhebbers.

Aanwezigheid

Recensie

Engelstalige reisgids met nieuwe bestemming in de serie 'I Love the seaside': de kust van Groot-BrittanniëO incl. de eilandengroep Buiten-Hebriden voor de westkust van Schotland en Ierland. Het bespreekt niet alleen surfspots langs het kustgebied, maar ook een aantal plaatsen in het binnenland. De gids is helder opgezet: beschrijft steeds een stukje kust (regio) en geeft niet alleen de surfspots, maar ook campings en overnachtingsadressen, bezienswaardigheden langs de kust en sportieve info, zoals surf- en duikscholen, fietsverhuur, etc. Daarnaast: adressen waar je lekker of bijzonder kunt eten, yoga/spa locaties en zelfs informatie over openbaar vervoer 'how to get there'. Veel foto's die een goede indruk geven van de regio en wat er te zien is. Alles is kort beschreven, elk adres is op de overzichtskaartjes aangegeven. Alleen adressen en locaties die de moeite waard zijn worden getipt. De minder interessante locaties worden simpelweg niet genoemd. Het is gericht op een specifieke doelgroep en bundelt informatie die je in andere gidsen niet zo makkelijk vindt. Een mooie en inspirerende reisgids om een sportieve/actieve vakantie voor te bereiden en om mee te nemen.

Specificaties

Engels | 9789082507959 | 463 pagina's

Titel I love the seaside : the surf & travel guide to Great Britain & Ireland
Auteur Alexandra Gossink
Secundaire auteur Gail Bennie ; Clare James
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave Scheveningen : I Love the Seaside, Summer 2020
Overige gegevens 463 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Omslagtitel - Met literatuuropgave
ISBN 9789082507959
PPN 425092801
Rubriekscode Groot-Brittannië 993
Taal Engels
Onderwerp algemeen Groot-Brittannië; Reisgidsen ; Ierland; Reisgidsen ; Surfen (watersport); Groot-Brittannië
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Groot-Brittannië