Ella the swinging duck
Boek

Ella the swinging duck ([2020])/ written by Suzan Overmeer, illustrated by Myriam Berenshot ; English translation from the Dutch by Clavis Publishing Inc.

Eendje Ella wordt in een deftige eendenfamilie geboren. Ella is anders dan haar serieuze broertjes en zusjes: ze loopt de hele dag te zingen. Haar familieleden vinden haar liedjes maar raar, dus gaat Ella op zoek naar andere dieren om muziek mee te maken. Prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Eendje Ella wordt met zes broertjes en zusjes in een deftige familie geboren. Alle familieleden kwaken beleefd en eten kroos met mes en vork. Alle kleine eendjes krijgen deftige namen, maar Ella is anders dan de andere: ze is minder braaf en loopt de hele dag te zingen en te swingen. Als haar deftige broertjes en zusjes haar plagen met haar liedjes, gaat Ella op zoek naar dieren die met haar muziek willen maken. Maar de duif en het kikkerkoor willen alleen met elkaar zingen. Dan ontmoet ze het kleine zwaantje Dizzy, met wie ze prachtige muziek kan maken. Een sfeervol prentenboek met kleurige illustraties die steeds twee pagina's beslaan. De teksten staan onder of boven in de tekeningen, waarbij enkele woorden groter afgedrukt zijn. Er worden veel dialogen gebruikt, waardoor ze plezierig zijn om (voor) te lezen. Keurig verzorgd prentenboek in gebonden uitvoering met op het (losse) omslag Ella met een lieveheersbeestje als publiek. Suzan Overmeer is muziekconsulent en -docent. Vertaling van 'Ella het swingende eendje'* (2018). Een mooi en humoristisch prentenboek voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Engels | 9781605374987 | 24 pagina's

Titel Ella the swinging duck
Auteur Suzan Overmeer
Instelling /Clavis Publishing Inc
Secundaire auteur Myriam Berenshot
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave New York : Clavis, [2020]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaling van: Ella het swingende eendje. - [Amsterdam] : Clavis, (c)2018
ISBN 9781605374987
PPN 428293441
Thematrefwoord Begaafdheid ; Muziek ; Jezelf zijn
Taal Engels