Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Uiteindelijk komt alles goed
Boek

Uiteindelijk komt alles goed hoe we zelf een volmaakte wereld kunnen scheppen (2020)/ Christina von Dreien, vertaald [uit het Duits] door Jörgen van Drunen

Aanmoediging tot een spirituele voorbereiding op de naaste toekomst van de wereld, die positief zal uitpakken ondanks de huidige crises.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur (pseudoniem van Christina Meier, 2001) is in korte tijd bekend geworden door de volgende drie delen over haar leven en haar visie op de wereld: 'Tweeling als licht geboren' (2019)*, 'Het visioen over het goede' (2019)** en 'Bewustzijn schept vrede' (2020)***. In dit boek gaat Christina speciaal in op de huidige wereldcrisis. Ze laat ons zien dat we weliswaar in een ernstige crisis zitten, maar dat een positieve uitkomst al vaststaat. De tijd tussen nu en deze goede uitkomst kunnen wij verkorten en gemakkelijker maken door onze persoonlijke trilling te verhogen. Daarmee helpen we het collectief bewustzijn te verhogen en de staat van dit bewustzijn bepaalt hoe de dingen gaan verlopen. In dit boek probeert ze ons voor te bereiden op wat er mogelijk nog gaat komen en ze geeft aan hoe we dat kunnen zien en welke dingen we daarom kunnen doen. Herhaaldelijk zegt ze dat we vooral niet bang moeten zijn en bewust vrede in onszelf moeten scheppen. Een hart onder de riem met bijzondere informatie die een heel nieuw licht werpt op de wereld en deze crisis. Informatief.

Specificaties

Nederlands | 9789460152054 | 94 pagina's

Titel Uiteindelijk komt alles goed : hoe we zelf een volmaakte wereld kunnen scheppen
Auteur Christina von Dreien
Secundaire auteur Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Uitgave Eeserveen : Uitgeverij Akasha, 2020
Overige gegevens 94 pagina's - 22 cm
ISBN 9789460152054
PPN 430212623
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritualiteit
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritualiteit