Lekker leren lezen met Kolletje!
Boek

Lekker leren lezen met Kolletje! ([2021])/ Pieter Feller & Natascha Stenvert

Kolletje en Dirk passen op het pak voor buurman Har. Ze laten de hond uit van meneer de Jong. En ze gaan op zoek naar een schat. Drie verhalen op AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bundeling van drie eerder verschenen eerste leesboekjes, alledrie op niveau AVI-E3, over Kolletje, vooral bekend van de voorleesverhalen over het eigenwijze meisje met de rood-wit gestreepte toversokken. Ook in deze verhalen komen vertrouwde personages terug als Kolletjes vriendje Dirk, buurman meneer De Jong en zijn hondje Doerak. In deze drie verhalen zijn Kolletje en Dirk nieuwsgierig wat er in het pakket zit dat bij de buurman is bezorgd, laten ze Doerak uit en spelen ze dat ze piraten zijn. Dankzij haar spreuk 'Katharina Orselia Laetitia' weet Kolletje aan ieder klein avontuur een bijzondere draai te geven. Drie korte verhalen met voor jonge kinderen herkenbare belevenissen dicht bij huis. De tekst is ruim gezet in een grote, prettig leesbare letter, en wordt ondersteund door veel vrolijke, grote kleurenillustraties van Natascha Stenvert. De toverspreuk, die te moeilijk is qua AVI, staat in een andere kleur afgedrukt. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048860258 | 78 pagina's

Titel Lekker leren lezen met Kolletje!
Uniforme titel Kolletje en het pak Kolletje laat de hond uit Kolletje is een boef
Auteur Pieter Feller
Secundaire auteur Natascha Stenvert
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Moon, [2021]
Overige gegevens 78 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Tekst Pieter Feller, tekeningen Natascha Stenvert - Bevat: Kolletje en het pak ; Kolletje laat de hond uit ; Kolletje is een boef. - 2011
ISBN 9789048860258
PPN 430538022
Thematrefwoord Vriendschap ; Kattenkwaad ; Honden ; verborgen schatten
Taal Nederlands