Killerbody lifestyle
Boek

Killerbody lifestyle gelukkig en slank in 12 weken ([2021])/ Faya Lourens, tekst in samenwerking met: Merijn de Leur-van Duyn ; vega en vegan dieetschema's in samenwerking met: Leroy Gilbert ; foodfotografie: José van Riele ; illustraties: Sam Loman

Praktisch fitnessboek over lichaam en geest, voeding en training, met daarnaast aandacht voor onderliggende thema's als je goed voelen, zelfliefde en de kracht van je gedachten.

Aanwezigheid

Recensie

De schrijfster heeft inmiddels al heel wat titels op haar naam staan en prijkt hoog op de boekenlijsten. Eerder verschenen titels zijn 'Killerbody' 1 & 2, 'De Cellulite Guide', 'Killerbody: back in shape'. Faya wil mensen gezonder, fitter en gelukkiger maken. Zij is bekend geworden door haar rol in GTST als Yasmin Fuentes en is naast actrice, dj en modeontwerpster ook schrijfster van fitnessboeken. Na een goed onderbouwde inleiding brengt dit praktische hulpboek de onderwerpen mind, body, voeding en trainen onder de aandacht. Hierbij komen naast de verhalen van deelnemers ook professionals aan het woord, onder wie Hendrike Weerstand, psycholoog en holistisch coach. Het laatste deel van dit boek omvat een dieetplan, trainingsschema's en recepten, die duidelijk en overzichtelijk in kleur zijn weergegeven. Last but not least tref je een unieke code aan in haar boek voor een gratis feelgoodtraining online. Het boek gaat in essentie over feel good, zelfliefde en de kracht van je gedachten en deze onderliggende thema's maken dit boek waardevoller en diepgaander dan ik van tevoren had gedacht.

Specificaties

Nederlands | 9789021578835 | 223 pagina's

Titel Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken
Auteur Faya Lourens
Secundaire auteur Merijn de Leur-van Duyn ; Leroy Gilbert ; José van Riele ; Samantha Loman
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 223 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie omslag vermeldt: Killerbody vijf jaar: jubileumeditie - Met literatuuropgave
ISBN 9789021578835
PPN 427782791
Rubriekscode 628.85
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Afslanken ; Afslankrecepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Afslanken