Kom je spelen?
Boek

Kom je spelen? wat als jij eerder dan de politie weet waar de moordenaar zal toeslaan? (2020)/ M.J. Arlidge, vertaling [uit het Engels]: Harmien Robroch

Een 15-jarige tiener uit Chicago beweert dat zij kan zien hoe en wanneer mensen zullen sterven. Zij probeert de toekomstige slachtoffers van een sadistische moordenaar te waarschuwen, maar de politie beschouwt haar als medeplichtige.

Aanwezigheid

Recensie

Forensisch psycholoog Adam Brandt wordt door de politie van Chicago ingeschakeld om te beoordelen of een door hen voor winkeldiefstal opgepakt meisje, dat zich vreemd gedraagt, mentale problemen heeft. Het gaat om Kassie, vijftien jaar oud en van Poolse afkomst. Tegen Adam beweert Kassie dat zij kan zien wanneer en op welke manier mensen zullen sterven en dat zij degenen die volgens haar op gruwelijke manier zullen omkomen, wil waarschuwen. Adam is door haar gefascineerd, maar de politie vertrouwt haar niet, vooral niet als achteraf blijkt dat Kassie een link heeft met de slachtoffers van een aantal gruwelijke moorden. Een spannende en boeiend geschreven thriller. Korte hoofdstukken met daarin een aantal pittige scenes. De gebeurtenissen worden afwisselend beschreven vanuit het perspectief van de vier hoofdfiguren. De auteur produceert en schrijft al jaren Britse en Amerikaanse tv- en network crimeseries, waaronder 'Silent Witness'. Hij debuteerde in 2014 als thrillerschrijver met zijn eerste Helen Grace boek. 'Kom je spelen' is zijn eerste standalone.

Specificaties

Nederlands | 9789022591918 | 509 pagina's

Titel Kom je spelen? : wat als jij eerder dan de politie weet waar de moordenaar zal toeslaan?
Auteur M.J. Arlidge
Secundaire auteur Harmien Robroch
Type materiaal Boek
Editie Vijfde druk;
Uitgave Amsterdam : Boekerij, 2020
Overige gegevens 509 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2019 - Vertaling van: A gift for dying. - London : Michael Joseph, 2019
ISBN 9789022591918
PPN 427698928
Genre thriller
Taal Nederlands