Prodigal son. Season 1
DVD

Prodigal son. Season 1 ([2020])/ Chris Fedak

Een criminoloog, gespecialiseerd in hoe criminelen denken, helpt de politie in New York misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Amerikaanse misdaadserie (Fox, 2019) van Chris Fedak en Sam Sklaver. Met Tom Payne (The physician), Lou Diamond Phillips (Courage under fire, La bamba), Bellamy Young, Michael Sheen (The Queen, Midnight in Paris) en Halston Sage (Paper towns). Malcolm Bright is een criminoloog die weet hoe moordenaars denken, mede doordat zijn vader een beruchte seriemoordenaar was. Hij gebruikt zijn gave om de politie in New York te helpen, maar ook moet hij omgaan met met zijn eigen neurosen en met zijn manipulatieve moeder, een vervelende zus en een moorddadige vader die nog steeds een band wil met zijn zoon. Beoordeling IMDb: 7,7. Deborah Ross (The Mail On Sunday (UK) 3-8-'20): De serie neemt zichzelf niet serieus, dus waarom zouden wij dit wel doen? Weinig inhoud, nogal waterig (1 van 5 sterren). Kristi Turnquist (Oregonian 7-11-'19): De genie-psychopaat formule is nogal vermoeiend, maar de acteurs doen hun best. Brian Tallerico (RogerEbert 17-3-20): Prodigal son zal geen records breken, maar is een degelijke serie met getalenteerde acteurs die inspeelt op de toenemende obsessie met seriemoordenaars. Adam Sweeting (The Art Desk 29-7-'20): Verslavende serie, gedomineerd door de zwarte humor van Sheen maar ook met goede karakterrollen, zoals die van Bellamy Young (4 sterren van 5).

Specificaties

Engels | 5051888255117

Titel Prodigal son. Season 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Lee Toland Krieger ; Tom Payne ; Lou Diamond Phillips ; Halston Sage
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 4 dvd-video's (20 × 42 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Tom Payne, Lou Diamond Phillips, Halston Sage. - Regisseurs onder anderen: Lee Toland Krieger. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, Nederlands, Engels of Frans ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Berlanti Productions, 2019
ISBN 5051888255117
PPN 430687761
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

Prodigal son
DVD

Prodigal son (2020-...)

vol. Season 1
Uitgeleend