The way back
DVD

The way back ([2020])/ directed by Gavin O'Connor

Een veelbelovende basketballer die door een persoonlijk verlies aan lager wal is geraakt, wordt gevraagd om coach te worden en krijgt zo de kans er weer bovenop te komen.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaans sportdrama (2020) van Gavin O'Connor (The accountant, Jane got a gun) met Ben Affleck (Gone girl), Al Madrigal en Janina Gavankar. .Jack Cunningham was op de middelbare school een topbasketbalspeler met een ruime studiebeurs en een veelbelovende toekomst. Maar na een groot verlies raakt hij verslaafd aan de drank. Jaren later wordt hij gevraagd coach te worden van een basketbalteam op zijn oude middelbare school en krijgt de kans er weer bovenop te komen. Beoordeling IMDb: 6,7. Thierry Verhoeven (Filmtotaal 12-5-'20): "De film slaat je gelukkig niet om de oren met religieuze dooddoeners, maar gaat gek genoeg ook niet echt in op het opgeworpen religieuze aspect (...) Jacks drankverslaving meer een zwaard van Damocles dat constant boven zijn hoofd hangt dan een innerlijke demon die hij moet zien te overwinnen. We zien Jack aldus niet echt 'de weg terug' bewandelen (...) The Way Back doet nog steeds een hoop goed, maar had met een stevige herschrijving een stuk beter kunnen zijn' (3 sterren). Axel Karsdorp (Filmdomein 27-44-'20): 'weinig vernieuwend als sportdrama (...) Het is echter Ben Affleck, die voor zijn rol volledig kan putten uit zijn eigen leven (...) die het verschil maakt. (...) hier laat hij nog maar eens zien dat hij gewoon een ontzettende klasbak is' (3,5 sterren).

Specificaties

Engels | 5051888250204

Titel The way back
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Gavin O'Connor ; Ben Affleck ; Al Madrigal ; Janina Gavankar
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (109 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Ben Affleck, Al Madrigal, Janina Gavankar. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, Nederlands en Frans ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Jennifer Todd Pictures, 2020
ISBN 5051888250204
PPN 430688091
Genre sport
Thematrefwoord basketbal ; verslaving ; Alcohol
Taal Engels