Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Mijn grote reis om de wereld zoogdieren
Boek

Mijn grote reis om de wereld zoogdieren (2020)/ geïllustreerd door Laure Du Fay, Nederlandse vertaling [uit het Frans]: Studio Bos

Maak kennis met de wereld van de zoogdieren, die zijn onderverdeeld in zes soorten. Reuzenformaat uitgave met zes kijk- en aanwijsplaten met kleurrijke illustraties van o.a. zo'n vijftien katachtigen, apen en zoogdieren in de zee, enkel voorzien van hun naam. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hardkartonnen zoek- en aanwijsboek in reuzenformaat (50 cm) over de wondere wereld van de zoogdieren. Op zes dubbele pagina's wordt kennisgemaakt met honderd zoogdieren, verdeeld over katachtigen, holhoornigen (evenhoevigen), apen en half-apen, hondachtigen, knaagdieren en zoogdieren in de zee. Per diersoort staan op elke spread kleurrijke afbeeldingen van zo'n vijftien zoogdieren, waarbij het landschap of biotoop enigszins is ingetekend of ingekleurd. Bij elk dier wordt de naam in een vette letter vermeld. De meeste dieren hebben dezelfde grote ogen, die je regelmatig aankijken. De bladspiegel oogt speels en vrij druk. Behalve de namen van de dieren staat er geen informatie of weetjes bij. Er zijn ook geen zoekopdrachten opgenomen. De bedoeling van de grote kijk- en aanwijsplaten is om op speelse wijze kennis te maken met vele zoogdieren en de onderverdeling in soorten. Het grote formaat en de indrukwekkende dieren zullen kinderen in elk geval aanspreken. Ook te gebruiken in groepjes. In dezelfde (grote) uitvoering verschenen ook 'Mijn grote reis om de wereld : Dieren' (2015) en 'Mijn grote reis om de wereld : dinosaurus'* (2018). Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025879952

Titel Mijn grote reis om de wereld zoogdieren
Uniforme titel Zoogdieren
Auteur Laure Du Fay
Instelling /Studio Bos
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Leopold, 2020
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 50 cm
Annotatie Vertaling van: Mon tour du monde géant des mammifères. - Parijs : Éditions Sarbacane, (c)2020
ISBN 9789025879952
PPN 42768000X
Rubriekscode 598.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zoogdieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Zoogdieren