Niks te melden. 1, Het complete eerste seizoen
DVD

Niks te melden. 1, Het complete eerste seizoen ([2020])/ Anna van der Heide

Twee agenten in hun politieauto, twee agentes in de meldkamer en drie criminelen zijn tot elkaar veroordeeld, wat leidt tot bizarre en ongemakkelijke situaties.

Aanwezigheid

Recensie

De comedyserie 'Niks te melden' is gemaakt door BNNVARA en is een bewerking van de Australische serie 'No activity' (2015-2016). De agenten Maarten en Nico (Henry van Loon en Stefan de Walle) brengen samen veel tijd door in hun politieauto. Aan hun even verveelde collega's Sandra en Nikki (Jelka van Houten en Eva Laurenssen) in de meldkamer is hun boodschap 'Niks te melden'. En dan zijn er nog drie criminelen die opzichtig proberen onzichtbaar te blijven (Theo Maassen, André Dongelmans en Jim Deddes). Deze personages zijn tot elkaar veroordeeld en dat zorgt voor bizarre, grappige, onnavolgbare gesprekken en ongemakkelijke situaties. Regisseur is Anna van der Heide (De Liefhebbers; Meester Kikker), Rik van den Bos en Henry van Loon schreven het scenario, in de andere rollen zien we Ferdi Stofmeel, Nazmiye Oral, Esther Scheldwacht en Titus de Voogdt. Erik Jonk (metronieuws.nl): '(...) Een serie om van te houden en voor misschien wel net zovelen om te haten. (...) dit is hilarisch. Plaatsvervangende schaamte, kromme tenen en 'nee nee nee, zoiets dénk je niet eens, laat staan dat je dit uitspreekt' kwamen er bij het kijken ook aan te pas. Net als op het verkeerde been gezet worden. (...)' Zes afleveringen.

Specificaties

Nederlands | 8711983971998

Titel Niks te melden. 1, Het complete eerste seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Anna van der Heide ; Jelka van Houten ; André Dongelmans ; Henry van Loon
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (6 x ongeveer 25 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jelka van Houten, André Dongelmans, Henry van Loon. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: Nederland : Hollands Licht, 2020
ISBN 8711983971998
PPN 430712715
Genre humoristische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Niks te melden
DVD

Niks te melden (2020-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend