Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Solveigs belofte
Boek

Solveigs belofte eén vrouw kan het landgoed van haar familie redden. Maar heeft ze de moed om te doen wat nodig is? ([2021])/ Corina Bomann, vertaling [uit het Duits]: Lilian Caris

Aanwezigheid

Recensie

In dit derde deel* van de serie 'De vrouwen van de Leeuwenhof' is Solveig de hoofdpersoon. Solveig is de dochter van Mathilda (deel 2) en kleindochter van Agneta (deel 1). Solveig is opgegroeid op het landgoed de Leeuwenhof, studeert in Stockholm diergeneeskunde en wil met haar verloofde Sören naar huis om hun voorgenomen huwelijk aan te kondigen. Onderweg krijgen zij een ernstig verkeersongeluk en terwijl Solveig nog in het ziekenhuis herstelt van haar verwondingen, hoort zij dat Sören is overleden. Zij vlucht in haar studie en haar plan om dierenarts te worden. Dan blijkt dat het ouderlijk landgoed in financiële moeilijkheden verkeert en besluit zij om terug te keren en te proberen het landgoed en de stoeterij te redden. Dat heeft zij immers haar grootmoeder Agneta beloofd. Zij wil het bedrijf moderniseren en weet de juiste adviseur in te schakelen om haar bij de nieuwe plannen te helpen. Hoewel minder spannend dan de eerste twee delen, heeft Corina Bomann toch weer een prettige romantische geschiedenis geschreven. Een ontspannend boek met zorgen die uiteindelijk allemaal opgelost worden. Voor liefhebbers van feelgoodromans.

Specificaties

Nederlands | 9789022587188 | 536 pagina's

Titel Solveigs belofte : eén vrouw kan het landgoed van haar familie redden. Maar heeft ze de moed om te doen wat nodig is?
Auteur Corina Bomann
Secundaire auteur Lilian Caris
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2021]
Overige gegevens 536 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Solveigs Versprechen. - Berlin : Ullstein, 2019. - (Die Frauen vom Löwenhof)
ISBN 9789022587188
PPN 43119422X
Genre familieroman - historische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De vrouwen van de Leeuwenhof
Boek

De vrouwen van de Leeuwenhof (2020-...)

vol. dl. 3
Uitgeleend
Corina Bomann