Sherlock Holmes and the Mystery of Boscombe Pool
Boek

Sherlock Holmes and the Mystery of Boscombe Pool ([2008])/ Arthur Conan Doyle, retold by J. Y. K. Kerr ; illustrations by David Cuzik

De hulp van meesterspeurder Sherlock Holmes wordt ingeroepen bij een moordzaak. Met zwart-witillustraties, oefeningen en een cd. Vanaf ca. 14 jaar.

Recensie

Sherlock Holmes en Dr. Watson (verteller) proberen te achterhalen wie de Australische mijnwerker McCarthy heeft vermoord. De man werd bij het zwembad gevonden na een ruzie met zijn zoon. Alle tekenen wijzen erop dat deze zoon de moord heeft gepleegd, maar Holmes denkt dat hij onschuldig is. Door ondervragingen en sporenonderzoek weet de slimme detective de moord op te lossen. Met zwart-wit illustraties. Dit boek uit de serie Pearson English Readers* is bedoeld om Engels te oefenen. Het verhaal is sterk versimpeld en bevat een aantal moeilijke woorden. Achterin staat een woordenlijst met de moeilijkste woorden. Er zit een cd bij waarbij het verhaal wordt voorgelezen. Er staan opdrachten in het boekje om tekstbegrip en Engelse vaardigheid te toetsen. Het niveau van het Engels is ongeveer het niveau van een derde- en vierdeklasser havo/vwo. De website van de uitgever biedt begeleidend materiaal voor docenten. Niveau: level 3, A2, 1200 hoofdwoorden. Vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Engels | 9781405876889

Titel Sherlock Holmes and the Mystery of Boscombe Pool
Auteur Arthur Conan Doyle
Secundaire auteur J. Y. K. Kerr ; David Cuzik
Type materiaal Boek
Uitgave Harlow : Pearson Education Limited, [2008]
Overige gegevens V, 43 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm - mp3-cd
Annotatie Omslag vermeldt: Always learning - Oorspronkelijke volledige uitgave: 1892
ISBN 9781405876889
PPN 407303286
Genre detectiveroman
Taal Engels