#HighFive
Boek

#HighFive voor een machtig lichaam en een krachtig leven ([2020])/ Delphine Steelandt & Bert Van Guyze, fotografie: Heikki Verdurme

Trainings- en voedingsprogramma gericht op iedereen om in vijf weken aan een mooier, gezonder en fitter lichaam te werken, zonder gewichten of sportschool, met oefeningen en recepten.

Aanwezigheid

Recensie

Dit lifestyle boek bevat een vijf weken durend programma waarmee gewerkt kan worden aan een gezondere levensstijl. Dit wordt bereikt door te letten op voeding en beweging. Eerst volgt een inleiding op het programma en hoe het plan goed doorlopen kan worden. Daarna wordt er dieper ingegaan op voedingsstoffen, zoals eiwit, koolhydraten en vezels. Gevolgd door het daadwerkelijke programma. Na een boodschappenlijstje staat er voor ieder dag van de week een inspirerend en motiverend stukje tekst. Daarnaast het voedingsschema met wat er op die dag gegeten mag worden. De rechterpagina wordt steeds in beslag genomen door een paginagrote kleurenfoto van een gerecht dat die dag gemaakt kan worden. Op de volgende pagina volgt de workout. Deze bestaat uit vijf oefeningen die door middel van duidelijke foto's en uitleg worden weergegeven. De kracht van dit programma is dat voor iedere dag is uitgeschreven welke oefeningen er gedaan moeten worden en wat er gegeten mag worden. Op die manier bevat het boek een hapklaar programma dat zo eenvoudig kan worden uitgevoerd. Tussendoor kleurenfoto's van de Vlaamse auteurs en hun zoontje. Ze schreven al diverse sport- en kookboeken. Een fris en inspirerend boek dat op een eenvoudige manier aanzet tot het creëren van een gezonde leefstijl.

Specificaties

Nederlands | 9789401471725 | 225 pagina's

Titel #HighFive : voor een machtig lichaam en een krachtig leven
Uniforme titel High Five
Auteur Delphine Steelandt
Secundaire auteur Bert Van Guyze ; Heikki Verdurme
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2020]
Overige gegevens 225 pagina's - foto's - 26 cm
ISBN 9789401471725
PPN 430584660
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gezonde voeding ; Kookboeken ; Conditietraining
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken