Ben 10 versus The Universe
DVD

Ben 10 versus The Universe the movie ([2020])/ directed by Henrique Jardim & John McIntyre

Ben Tennyson (10) belandt per ongeluk met zijn raket op het ruimteschip van aliens die hem aanzien voor superschurk Vilgax. Intussen is de echte Vilgax op aarde. Kunnen Ben's nichtje Gwen, opa Max en Kevin 11 de aarde verdedigen? En kan Ben terugkeren naar de aarde?

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Amerikaanse animatiefilm over het personage Ben Tennyson, die vanaf 2005 in verschillende animatieseries te zien was. De 10-jarige Benjamin 'Ben' Tennyson is een superheld: hij heeft een speciaal horloge gevonden, de omnitrix, waarmee hij zichzelf kan veranderen in tien verschillende aliens met allemaal specifieke krachten. Maar Ben vindt zijn leven als held al snel saai en zoekt een nieuwe uitdaging. Wanneer zijn vriend Phil zijn hulp vraagt omdat een meteoor de aarde dreigt te vernietigen, grijpt hij zijn kans. Zijn raket raakt echter uit koers en Ben belandt op het ruimteschip van aliens die hem aanzien voor superschurk Vilgax, zijn oude vijand. Intussen is de echte Vilgax op aarde. Kunnen Ben's nichtje Gwen, opa Max en Kevin 11 de aarde verdedigen? En kan Ben terugkeren naar de aarde? Brian Costello (commonsensemedia.org) vindt de film onderhoudend, maar het verhaal verwarrend, zeker voor wie de verhalen over Ben 10 niet kent. Daarnaast noemt hij de film humoristisch en de vele actie en gevaren boeiend. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051888255551

Titel Ben 10 versus The Universe : the movie
Uniforme titel Ben 10 vs The Universe
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Henrique Jardim ; John McIntyre ; Tara Strong
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (69 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Tara Strong, Montse Hernandez, David Kaye. - Verschillende talen gesproken waaronder Nederlands, Engels ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Cartoon Network Studios, (c)2020
ISBN 5051888255551
PPN 430896646
Genre science-fiction
Thematrefwoord Buitenaardse wezens
Taal Nederlands