TikTok
Boek

TikTok DIY (november 2020)/ redactie: Daniëlle Hartemink, Jip Mendes, eindredactie: Jeroen te Nuijl ; fotografie: Arjaan Hamel

Twaalf bekende TikTokkers vertellen van alles over zichzelf en de filmpjes die ze maken. Ze geven ook veel tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Lees ook over o.a.dansvideo's, tutorials en challenges. Tijdschriftachtige opmaak met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

TikTok is een populaire app waarmee filmpjes gemaakt kunnen worden met muziek, dans, playback of een verhaal. De video's duren zo'n 15 tot 60 seconden. Net als bij andere sociale media-accounts kunnen gebruikers van TikTok elkaar likes geven en berichten sturen. Door de video's via Facebook en Instagram te verspreiden, bereiken gebruikers een groot publiek. Sommigen hebben miljoenen volgers en zijn echte beroemdheden. In dit boek komen er twaalf populaire Tiktokkers aan het woord. Ze hebben ieder een eigen kleurrijke voorstelspread. Verder staan in het boek veel tips over o.a. dansvideo's, tutorials en challenges. Ze zijn bedoeld om zelf aan de slag te gaan met TikTok. Achterin is nog een DIY afvinklijstf opgenomen zodat de toekomstige Tiktokker niets vergeet. Tussendoor staan nog verschillende pagina's met feitjes, Tiktokkers in het buitenland en een Q&A. Door de opmaak met o.a. veel kleurenfoto's, kleine tekstvakken, quotes en opmaak in kleurvlakken doet het geheel tijdschriftachtig aan. Leuk om door te bladeren en steeds wat te lezen. Vervolg op 'Tiktok : the challenge'* (2020). Actueel boek dat een groot publiek zal aanspreken. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085677635 | 97 pagina's

Titel TikTok : DIY
Secundaire auteur Daniëlle Hartemink ; Arjaan Hamel
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Hilversum : F.C. Klap, november 2020
Overige gegevens 97 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vervolg op: Tiktok : the challenge
ISBN 9789085677635
PPN 429586515
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen TikTok
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Sociale media