Een boek vol cijfers
Boek

Een boek vol cijfers zoek-en-vind ([2020])/ Allan Sanders, tekst: Amanda Wood en Mike Jolley

Van alle dieren zijn er twee aan boord van de ark, vind jij alle tweetallen? En kun je de veertien sneeuwballen op de skipiste vinden en de honderd bouwvakkershelmen op de bouwplaats? Groot formaat zoekboek met grappige, gedetailleerde tekeningen in rustige kleuren en ruim honderd zoekopdrachten. vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit groot formaat zoekboek spelen getallen in de breedste zin de hoofdrol. Zo zoek je op één spread naar zeven ballen, zeven honden en zeven hondenbakjes, en luidt op een andere pagina de zoekopdracht 'Vind één puddinkje, twee taarten, drie potten jam (...)'. Sommige zoekplaten zijn paginagroot, andere beslaan zelfs twee pagina's. De illustraties zijn gedrukt op mat papier, en de kleuren zijn hierdoor ook wat matter. Dit maakt de zoekplaten net wat rustiger en aantrekkelijker, ook al zijn ze vol. De tekeningen hebben bovendien zwarte omlijningen en weinig tot geen diepte. Hierdoor is het boek ook zeer geschikt voor beginnende zoekers. De zoekopdrachten zijn soms (erg) eenvoudig, soms is er veel meer tijd nodig om het gezochte te vinden. De cijfers tot en met twintig staan elk centraal op een spread, waarop ze groot in een hoek staan gedrukt; daarna volgen vijftig en honderd. In totaal bevat het boek meer dan honderd zoekopdrachten, en het biedt urenlang zoekplezier voor kleuters. En voor wie net denkt álles te hebben gevonden, staat op de allerlaatste pagina nog een extra moeilijke zoekopdracht! Mooi vormgegeven gebonden uitgave in vrij groot formaat. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002272288

Titel Een boek vol cijfers : zoek-en-vind
Uniforme titel Zoek-en-vind : een boek vol cijfers
Auteur Allan Sanders
Secundaire auteur Amanda Wood ; Mike Jolley
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Davidsfonds Infodok, [2020]
Overige gegevens 48 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Rugtitel: Zoek-en-vind : een boek vol cijfers - Op omslag: 1 boek, wel 100 zoekopdrachten - Vertaling van: A number of numbers. - Quarto Publishing plc., (c)2020
ISBN 9789002272288
PPN 429511485
Thematrefwoord Tellen ; Zoekboeken
Taal Nederlands