Kromsters belofte
Boek

Kromsters belofte ([2020])/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Ans van der Graaff

Kromkit droomt van kleinsaf aan om leider van zijn Clan te worden. Dan verschijnt er een geheimzinnige kat in zijn dromen. Hij zal alleen de leider worden als hij onvoorwaardelijke trouw belooft aan de clan. Deze belofte heeft grote gevolgen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De kat Kromkit heeft de ambitie om de beste krijger en Clanleider te worden van de RivierClan. Hij krijgt die voorspelling en bestemming van de innerlijke stem van Mispeldoorn. De voorwaarde: onvoorwaardelijke trouw aan zijn eigen Clan. Door die belofte komt Kromkit (later Kromster) geregeld in grote problemen bijvoorbeeld als zijn moeder in doodsnood zit of Wilgpoot, een kat waar hij een oogje op heeft, vermist is. En wie is toch die Mispeldoorn? Dit is de vijfde 'Supereditie'* in de uitgebreide serie Warrior Cats. Ondanks de massaproductie blijft de serie een grote groep lezers intrigeren. Ook deze nieuwste supereditie met ruim 550 pagina's zal hun goedkeuring wegdragen en voor menig ontspannen leesuurtje zorgen. Het avontuur beschrijft de ontwikkeling van de RivierClan van binnenuit. De vermenselijkte kattenwereld is weer in volle glorie terug te vinden in dit boeiend beschreven en soepel vertaalde kattenavontuur. De gebeurtenissen gaan vooraf aan het allereerste deel 'De wildernis in'**. Een prima titel in deze almaar uitdijende serie. Bekendheid met eerdere delen versoepelt het inlevingsvermogen, ook vanwege het soms eigen taalgebruik. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059248021 | 569 pagina's

Titel Kromsters belofte
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Ans van der Graaff
Type materiaal Boek
Uitgave [Mechelen] : Fantoom, [2020]
Overige gegevens 569 pagina's - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Supereditie - Vertaling van: Crookedstar's promise. - Working Partners Limited, 2011. - (Warrior super edition)
ISBN 9789059248021
PPN 430740697
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten ; Profetieën
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats
Boek

Warrior cats (2009-...)

vol.
Uitgeleend
Erin Hunter