We hunt together
DVD

We hunt together ([2021]), [Season 1], / directors Carl Tibbetts and Jon Jones

Een voormalige kindsoldaat en een charmante sociopaat vormen samen een moordlustig duo en worden achterna gezeten door een tot op het bot verdeeld politie-duo.

Aanwezigheid

Recensie

Britse dramaserie (2020) van Gaby Hull met Dipo Ola, Hermione Corfield (Rust creek), Eve Myles (Keeping faith) en Babou Ceesay (Free fire, Eye in the sky). Baba, een voormalige kindsoldaat, schiet de manipulatieve Freddy te hulp als zij wordt aangerand. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen, met duistere kanten, want ze ontwikkelen zich tot een moordend duo. Rechercheur Lola Franks onderzoekt met haar collega en tegenpool Jackson Mendy de moord op hun eerste slachtoffer. Slagen zij erin het tweetal te stoppen? Beoordeling IMDb: 6,9. Televizier (30-9-'20): 'bloedstollende misdaadserie over een moordlustig stel en een tot op het bot verdeeld politie-duo.' Ludo Keeris (Alles over film 22-9-'20): 'psychologische thriller, met een romantisch kantje en zelfs een klein vleugje horror (...) twee diep beschadigde mensen (...) gevaarlijke cocktail van seksuele aantrekkingskracht, emotionele manipulatie en het vinden van troost in een ander.' Josh Bell (cbr.com 9-8-'20): Traag, spanningsloos misdaaddrama, dat de aandacht verdeelt tussen de twee misdadigers en de twee politiemensen, maar er is geen goede balans. De relatie tussen de charmante sociopaat Freddy en de beschadigde kindsoldaat Baba is gecompliceerd, die tussen de zelfdestructive Lola en de 'recht in de leer' Jackson cliché.

Specificaties

Engels | 8711983972124

Titel We hunt together
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Carl Tibbetts ; Jon Jones ; Babou Ceesay ; Eve Myles ; Hermione Corfield
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 × ongeveer 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Babou Ceesay, Eve Myles, Hermione Corfield. Diplo Ola. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannië : BBC Studios, (c)2020
ISBN 8711983972124
PPN 431207879
Genre detectiveroman
Taal Engels