Master your mindset
Boek

Master your mindset leef je mooiste leven (november 2020)/ Michael Pilarczyk, redacteur: Graa Boomsma ; eindredacteur: Jet Hopster

Zelfhulpboek om je persoonlijke en zakelijke doelstellingen te behalen door inzicht, veranderen van je denkpatronen, doelen stellen en vervolgens het uitvoeren.

Aanwezigheid

Recensie

Boek over zelfontwikkeling en succes. De auteur stelt de vraag "Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?" en hij wijst in dit boek de lezer de weg ernaartoe. De basis van deze weg is: bewustwording, het veranderen van denkpatronen en handelen vanuit nieuwgevormde denkwijzen. De auteur richt zich op degenen die hun dagelijkse bestaan willen veranderen, die willen ontdekken wat hen motiveert en wie ze zijn of willen zijn. Hij vertelt zijn eigen geschiedenis van radio-dj, zakenman tot 'leraar in levenskunst'. Vervolgens komt het creëren en vasthouden van de juiste mindset aan bod. Tenslotte beschrijft hij een twaalfstappenplan waarmee de lezer kan werken aan groei en verandering. Hij geeft voorbeelden van geslaagde en/of inspirerende mensen die de wereld ook iets te bieden hadden of hebben. Hij baseert de visie in zijn boek op onder meer de positieve psychologie, mindfulness en oosterse filosofieën zoals het boeddhisme. De auteur is oprichter van de Mastermind Academy die programma's aanbiedt over zelfontwikkeling en maker van de Meditation Moments app.

Specificaties

Nederlands | 9789079679669 | 320 pagina's

Titel Master your mindset : leef je mooiste leven
Auteur Michael Pilarczyk
Secundaire auteur Graa Boomsma
Type materiaal Boek
Editie Herziene speciale editie;
Uitgave [Amersfoort] : Invictus, november 2020
Overige gegevens 320 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk: 2016 - Met literatuuropgave
ISBN 9789079679669
PPN 42760186X
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking