Mijn eerste yogaboek
Boek

Mijn eerste yogaboek leuke, simpele yogahoudingen voor baby's, peuters en kleuters ([2021])/ geschreven en geredigeerd door: Sally Beets, illustrator: Ailie Busby ; fotograaf: Ruth Jenkinson ; vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie en productie: Vitataal

Kijk hoe kinderen twaalf eenvoudige yogahoudingen doen. Je doet ze zo na! Hardkartonnen boekje met korte uitleg van o.a. de berg, kikker en cobra. Met kleurenfoto's en -tekeningen. Om samen, maar ook alleen te doen, vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deze vierkante hardkartonnen uitgave staat vol met leuke, simpele yogahoudingen voor jonge kinderen. Het boek neemt je mee op reis met yogahoudingen die de kleintjes al van nature maken. Het boek is erg vrolijk vormgegeven met een combinatie van kleurenfoto's en -tekeningen op een pastelkleurige achtergrond. De houdingen worden zowel door tekenfiguurtjes als echte kinderen (op foto's) voorgedaan. Het betreft twaalf houdingen zoals de berg, boom, neerwaartse hond en de ster. Elke houding beslaat een spread, en wordt kort en aansprekend toegelicht met woorden en korte zinnen in een grote letter. Soms wordt er een interactieve vraag gesteld. Tot slot staat de volgorde van de houndingen in een geïllustreerd overzicht. Het eerste deel van de houdingen activeert lichaam en geest, het tweede deel geeft energie en het derde deel maakt rustig en ontspannend. Doordat het boek van stevig karton is gemaakt kan het tegen een stootje en kan je kind er ook zelf mee aan de slag. Ook een aanrader voor kinderyogadocenten en de kinderopvang. Vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048318582

Titel Mijn eerste yogaboek : leuke, simpele yogahoudingen voor baby's, peuters en kleuters
Auteur Sally Beets
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ailie Busby ; Ruth Jenkinson ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 34 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: My first yoga. - London : Dorling Kindersley Limited, 2020
ISBN 9789048318582
PPN 43030353X
Rubriekscode 158.27
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Yogaoefeningen; Kleuters ; Yogaoefeningen; Peuters ; Yogaoefeningen; Baby's
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Yogaoefeningen