Usborne very first reading
Boek

Usborne very first reading (2013-...)

Specificaties

Engels

Titel Usborne very first reading
Type materiaal Boek
Uitgave London : Usborne, 2013-...
Overige gegevens .. dl - illustraties - 21 cm
PPN 376028939
Taal Engels

Relaties/Serie

Dog diary
Boek

Dog diary (2010)

De hond Pip gaat met zijn baasje Jock op pad. Pip geniet ervan, en gaat er steeds vandoor. Jock kan hem bijna niet bijhouden. Verhaal met grote kleurenillustraties en enkele korte zinnen in grote letters. Om samen met opvoeders te lezen. Vanaf ca. 5 jaar.

vol. 4
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Mairi Mackinnon
Grizzly bear rock
Boek

Grizzly bear rock (2010)

Beer Sal wil heel graag meedoen in een rockband. Ze kan heel goed dansen, maar zingen is geen succes! Gelukkig weten de dieren raad! Een grappig verhaal met eenvoudige Engelse woordjes en zinnetjes en enkele opdrachten. Met informatie voor begeleiders en grote kleurenillustraties. Om samen te lezen met kinderen vanaf ca. 5 jaar.

vol. 5
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Lesley Sims
Stop that cow!
Boek

Stop that cow! (2010)

De koe Lily the silly vindt het maar saai op de boerderij. Ze wil erop uit, met een grote rode auto. Maar ze rijdt zo het zwembad in. Dan maar gaan vliegen? Verhaal met grote kleurenillustraties en enkele korte zinnen in grote letters en in tekstballonnen. Om samen met opvoeders te lezen. Vanaf ca. 5 jaar.

vol. 7
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Mairi Mackinnon
The circus under the sea
Boek

The circus under the sea (2010)

Danny de dolfijn wil dolgraag een circus organiseren op de bodem van de zeel! Er zijn echter wat problemen met het licht. Zal er nog een voorstelling met zeedieren komen? Een verhaal met eenvoudige Engelse woordjes en zinnetjes en enkele opdrachten. Met informatie voor begeleiders en grote kleurenillustraties. Om samen te lezen met kinderen vanaf ca. 5 jaar.

vol. 12
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Mairi Mackinnon
Knight fight
Boek

Knight fight (2010)

Op een middeleeuws kasteel wordt een riddertoernooi gehouden. Een gouden ridder weet zeker dat hij gaat winnen! Zal dat lukken tegen de wat onzekere zilveren ridder? Een verhaal met eenvoudige Engelse woordjes en zinnetjes en enkele opdrachten. Met informatie voor begeleiders en grote kleurenillustraties. Om samen te lezen met kinderen vanaf ca. 5 jaar.

vol. 14
Uitgeleend tot: 26/10/2024
Lesley Sims