Arctic Circle. Seizoen 1
DVD

Arctic Circle. Seizoen 1 ([2021])/ Olli Haikka

In een verlaten boerderij in Fins Lapland worden drie vrouwen aangetroffen, twee zijn dood, een is zwaargewond. Wanneer in het bloed van de gewonde vrouw een gevaarlijk virus wordt gevonden, gaat een politieagente samen met een Duitse viroloog Lorenz op onderzoek.

Aanwezigheid

Recensie

Fins-Duitse thrillerserie met in de hoofdrollen Iina Kuustonen en Maximilian Brückner (Sophie Scholl; War horse). In een verlaten boerderij in Fins Lapland worden drie vrouwen aangetroffen, twee zijn dood, een is zwaargewond. De drie vrouwen blijken ontvoerde Russische prostituees. Wanneer in het bloed van de gewonde vrouw een gevaarlijk virus wordt gevonden, gaat politieagente Nina Kautsalo samen met de in Helsinki werkende Duitse viroloog Thomas Lorenz op onderzoek. Lorenz moet het virus identificeren en voorkomen dat het zich verspreidt. Het blijkt een ingewikkelde en grimmige zaak waarbij ook een Duits farmaceutisch bedrijf betrokken lijkt. Tien afleveringen.

Specificaties

Fins | 5407003482799

Titel Arctic Circle. Seizoen 1
Uniforme titel Ivalo
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Hannu Salonen ; Iina Kuustonen ; Maximilian Brückner ; Pihla Viitala
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (10 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Iina Kuustonen, Maximilian Brückner, Pihla Viitala. - Fins gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Finland : Yellow Film & TV, 2020 - Oorspronkelijke titel: Ivalo
ISBN 5407003482799
PPN 431350337
Genre thriller
Taal Fins

Relaties/Serie

Arctic Circle
DVD

Arctic Circle (2021-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend