De ijzerraaf
Boek

De ijzerraaf (februari 2021)/ Julie Kagawa, vertaling [uit het Engels] Karin de Haas

Puck ontdekt een wezen dat met een enkele aanraking alle slechtheid in een fey naar boven haalt. Samen met Meghan, Ash, Keirran en Nyx probeert hij dit gevaar te bestrijden. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuw gevaar bedreigt de Nimmernimmer, het Feyrijk. Robin Goodfellow, oftewel Puck, leert van dit wezen en besluit samen met Keirran, de koning van de Vergeten, en zijn bodyguard Nyx het wezen te zoeken. Het monster is echter sterker dan ze dachten, en met één aanraking, haalt het wezen het allerslechtste in Robin Goodfellow naar boven: zijn kwaadaardige zelf, gedreven door wraakzucht. Puck verzwijgt dit, en Keirran besluit dat Puck en Nyx naar zijn ouders moeten gaan, de koning en koningin van het IJzerrijk. Deze Meghan en Ash kent de lezer wellicht als de eerdere hoofdpersonen uit de Iron Fey-serie van Julie Kagawa. Weten Meghan en Ash meer van dit gevaar en hebben zij een manier om het te bestrijden? Dit boek is het begin van de nieuwe serie 'Evenfall', een vervolg op de 'Iron Fey'-serie*. Het verhaal zit vol actie, en is vooral vermakelijk door de sarcastische vertelstem van Puck. Voor fantasylezers vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789402707342 | 366 pagina's

Titel De ijzerraaf
Auteur Julie Kagawa
Secundaire auteur Karin de Haas
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, februari 2021
Overige gegevens 366 pagina's - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: The iron raven. - Toronto, Canada : Harlequin Enterprises ULC, (c)2020
ISBN 9789402707342
PPN 43041918X
Genre science-fiction
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Fantasiewezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

The iron fey. Evenfall [Nederlands]
Boek

The iron fey. Evenfall [Nederlands] (2021-...)

vol. 1
Uitgeleend
Julie Kagawa