Peppa in de ruimte
Boek

Peppa in de ruimte (2021)

Peppa en George gaan met school naar het ruimtevaartmuseum. Daar leren ze van alles over astronauten en hoe het voelt om op de maan te lopen. Prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vandaag is het ruimtevaartdag op de school van Peppa en George. Om te voelen hoe het is om op de maan te lopen, gaan de kinderen met juffrouw Gazelle naar het ruimtevaartmuseum. Mevrouw Konijn brengt ze er met de bus naartoe, opa Konijn staat hen al op te wachten. Ze gaan in het ruimteschip aan boord en leren van alles over de planeten. Tenslotte oefenen ze ruimtesprongen met sterke elastieken en hebben Peppa en haar vriendjes veel plezier. Als ze 's avonds weer thuis in bed liggen, kan George alleen nog aan planeet Mars denken. Prentenboek met vrolijke animatietekeningen die kleurrijk en omlijnd zijn. Ze zijn paginagroot, de tekst staat er in blokken in. Het onderwerp ruimtevaart zal veel jonge kinderen aanspreken. Via dit verhaal leren ze spelenderwijs namen van planeten en enkele begrippen uit de ruimtevaart. De tekst bevat enkele moeilijke woorden als trainingsmissie en zonnestelsel. De meeste prentenboeken over Peppa en George zijn kleiner van formaat dan dit stevig uitgevoerde boek op A4-formaat. Gebaseerd op gelijknamige animatieserie op NickJr. Voor peuters en kleuters vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047870708

Titel Peppa in de ruimte
Secundaire auteur Neville Astley ; Mark Baker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, 2021
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Gebaseerd op de tv-serie "Peppa Pig", gemaakt door Neville Astley en Mark Baker. - Vertaald uit het Engels. - ISBN ontleend aan barcode op achterkant
ISBN 9789047870708
PPN 430418876
Thematrefwoord Ruimtevaarders ; Maan ; Musea ; Schoolreizen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol.
Uitgeleend