Peppa's zoekboek
Boek

Peppa's zoekboek (2021)

Groot vierkant hardkartonnen prentenboek met elf zoekplaten rond varkentje Peppa en haar familie en vriendjes. Met vrolijk gekleurde zoekplaten van een concert, kermis, sportzaal en andere plekken, met aanwijs- en zoekopdrachten. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Peppa Pig is bij veel jonge kinderen een ware favoriet. Ze is vooral te bewonderen op televisie, maar heeft ook al een poos een eigen serie voorleesboeken. Nu komt hier een zoekboek bij.In dit zoekboek maken jonge kinderen kennis met Peppa, haar familie en haar vriendjes in allerlei situaties. Deze situaties variëren van heel bekend, zoals een klaslokaal, de gymzaal en de keuken, tot verder buiten de directe belevingswereld van jonge kinderen, zoals de binnenkant van een kasteel, de kermis of een modderig festival. Dit is niet waar de variatie stopt. Ook in de zoekopdrachten zitten verschillende niveaus verstopt. Er kan gezocht worden naar plaatjes, die letterlijk hetzelfde in en rondom de kleurige hoofdprent zijn afgedrukt, maar er staan ook zoekopdrachten onder in de vorm van vragen, die Peppa en haar vriendjes stellen. Dit geeft een mooie aanleiding tot interactie, het opbouwen van woordenschat en samen genieten van een boek. Groot vierkant hardkartonnen prentenboek, dat best zwaar is voor peuters, waardoor het minder handzaam is om alleen te gebruiken. Wel uitdagend. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047870715

Titel Peppa's zoekboek
Secundaire auteur Neville Astley ; Mark Baker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, 2021
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Gebaseerd op de tv-serie "Peppa Pig", gemaakt door Neville Astley en Mark Baker. - Vertaald uit het Engels. - ISBN ontleend aan barcode op achterkant
ISBN 9789047870715
PPN 430512015
Thematrefwoord Zoekboeken ; Aanwijsboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol.
Uitgeleend