Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Veel liefs, Lara Jean
Boek

Veel liefs, Lara Jean (2021)/ Jenny Han, vertaald door Ellis Post Uiterweer en Anna Post Uiterweer

Lara Jean (17, ik-persoon) zit in de laatste maanden van haar eindexamenjaar en alles loopt op rolletjes. Tot blijkt dat ze niet is toegelaten tot haar favoriete universiteit. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Lara Jean (17, ik-persoon) zit in de laatste maanden van haar eindexamenjaar. Alles loopt op rolletjes: ze heeft hoge cijfers, veel vrienden, een fijne familie en ze heeft verkering met de knapste jongen van de school. Enige tijd geleden heeft Lara Jean zich vol vertrouwen aangemeld bij haar favoriete universiteit, the University of Virginia. Wanneer blijkt dat ze niet is toegelaten, stort haar wereld in. Nu zal ze een universiteit ver van huis moeten zoeken en zal ze niet naar dezelfde universiteit als haar vriendje gaan. Hoe moet ze nu verder? Een fijne, lekker zoete chicklit. Het taalgebruik is eigentijds en toegankelijk. Het verhaal leest als een trein en is geschreven vanuit Lara Jean in de ik-vorm. Meiden zullen zich prima in haar kunnen verplaatsen. Lara Jean is een lief, wat braaf meisje dat graag thuis is en niet van verrassingen houdt. Ze is dol op bakken, knutselen en meisjesachtige kleding. Een leuk extraatje is dat haar vader gaat hertrouwen. Derde, en tevens laatste, deel van de populaire serie* over Lara Jean. Een heerlijk, laagdrempelig meidenverhaal. Wordt verfilmd door Netflix, net als de eerste twee delen. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048861576 | 287 pagina's

Titel Veel liefs, Lara Jean
Auteur Jenny Han
Secundaire auteur Ellis Post Uiterweer ; Anna Post Uiterweer
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Amsterdam : Moon, 2021
Overige gegevens 287 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Een filmeditie - 1e druk Nederlandse uitgave: 2017 - Vertaling van: Always and forever, Lara Jean. - London : Simon & Schuster Children's Publishing Division, 2017 - Vervolg op: PS Ik hou nog steeds van je
ISBN 9789048861576
PPN 431015511
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Verliefdheid ; Schoolleven
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Verliefdheid ; Schoolleven