Hij hoort bij jou
Boek

Hij hoort bij jou (augustus 2020)/ Anna Todd, vertaling [uit het Engels]: Jeannet Dekker

Wanneer Hardin erachterkomt dat Tessa van plan is een tijdje in Seattle te gaan wonen om daar te werken en te studeren, komt hun relatie op losse schroeven te staan. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De confrontatie met haar dakloze vader brengt Tessa in verwarring. Ook de turbulente relatie met Hardin heeft een enorme impact op haar leven. Wanneer Hardin erachterkomt dat Tessa van plan is een tijdje in Seattle te gaan wonen om daar te werken en te studeren, komt hun relatie op losse schroeven te staan. Hardin doet er alles aan om haar op andere gedachten te brengen, maar Tessa wil een tijdje afstand van hem nemen. Zijn jaloezie en agressiviteit blijven haar frustreren, ook al blijft Tessa geduldig en liefdevol. Hardin reist Tessa achterna en even lijkt hun relatie te stabiliseren. Tijdens hun reis naar Engeland voor de bruiloft van Hardins moeder doet Hardin een schokkende ontdekking. Ook dit derde deel van de serie* eindigt met een cliffhanger. Ondanks de ruim zeshonderd bladzijden blijft het verhaal spannend en meeslepend. De lezer wordt meegetrokken in de emoties van de twee hoofdpersonen die ieder afwisselend aan het woord komen. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789022572979 | 664 pagina's

Titel Hij hoort bij jou
Auteur Anna Todd
Secundaire auteur Jeannet Dekker
Type materiaal Boek
Editie Tiende druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, augustus 2020
Overige gegevens 664 pagina's - 23 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2015 - Vertaling van: After we fell. - New York : Gallery Books, 2014. - (The after series)
ISBN 9789022572979
PPN 43016260X
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid ; Studentenleven ; Verhuizen ; Seksualiteit
Taal Nederlands