Voor altijd
Boek

Voor altijd (augustus 2020)/ Anna Todd, vertaling [uit het Engels]: Jeannet Dekker en Maren Mostert

Nadat Hardin achter de harde waarheid van zijn ouders' geschiedenis is gekomen, vlucht Tessa voor zijn razernij en destructieve gedrag. Ze kiest ervoor haar leven voorlopig zonder hem te leiden. Op zijn buluitreiking zien ze elkaar weer. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Nadat Hardin achter de harde waarheid van zijn ouders' geschiedenis is gekomen, vlucht Tessa voor zijn razernij en destructieve gedrag. Zij heeft altijd de kant van Hardin gekozen en met liefde en geduld geprobeerd het goede in hem naar boven te halen. Maar Hardins pijn en agressie duwt haar weg van hem. Ze kiest ervoor haar leven (voorlopig) zonder hem te leiden. Hardin verrast haar uiteindelijk met een heel bijzonder bewijs van zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar. Vierde en laatste deel in de 'After'-reeks*, waarin het slot een blik geeft in de toekomst van de beide hoofdpersonen. Mooi is de afwisseling in perspectief tussen het verhaal van Tessa en dat van Hardin. Het geeft een duidelijk beeld van hun verschillende karakters. Dit vierde deel is alsnog gevolgd door een vijfde deel vanuit het perspectief van Hardin, 'Before'**. Intrigerend verhaal dat je niet los laat en boeiend blijft tot het eind. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789022573839 | 459 pagina's

Titel Voor altijd
Auteur Anna Todd
Secundaire auteur Jeannet Dekker
Type materiaal Boek
Editie Negende druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, augustus 2020
Overige gegevens 459 pagina's - 23 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2015 - Vertaling van: After ever happy. - New York : Gallery Books, 2015. - (The after series)
ISBN 9789022573839
PPN 430162545
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid ; Studenten ; Seksualiteit
Taal Nederlands