Bij elke wending
Boek

Bij elke wending (november 2020)/ Brenna Aubrey, vertaling uit het Engels: Jacodine van de Velde ; tekstredactie: Tamara Haagmans

Als een jongeman en een jonge vrouw bij elkaar op kantoor werken, worden ze verliefd, maar dat brengt veel problemen met zich mee.

Aanwezigheid

Recensie

Adam Drake is een jonge ondernemer. Op zijn zeventiende was hij al miljonair. Hij maakt computer games en die zijn erg populair. Emilia werkt bij hem op kantoor en ze worden verliefd. Ze trekt bij hem in en hij vraagt haar ten huwelijk maar ze wil medicijnen gaan studeren. Op een dag is ze vertrokken en hij weet niet waarom. De aantrekkingskracht blijft als ze elkaar zien. Er is echter iets aan de hand wat ze niet wil vertellen. Hij krijgt een rechtszaak omdat een computer verslaafde een moord heeft gepleegd bij het spelen van de game Dragon Epoch. Dit spel heeft verslavende effecten. Er worden ook andere diverse spellen genoemd. Daar horen we niet veel over, wel over de moeizame relatie tussen hun beiden. Somber verhaal met dramatisch open einde. Uitgebreide seksscènes. Deel 2 van 'Gaming the system', het vervolg op 'Tegen elke prijs'*.

Specificaties

Nederlands | 9789492585639 | 353 pagina's

Titel Bij elke wending
Auteur Brenna Aubrey
Secundaire auteur Jacodine van de Velde ; Tamara Haagmans
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, november 2020
Overige gegevens 353 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: At any turn
ISBN 9789492585639
PPN 429642628
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands