Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Noord-Hollandpad
Boek

Noord-Hollandpad wandelen van Texel naar Het Gooi in 16 etappes (2019)/ Vladimir Mars & Noes Lautier, eindredactie: Marcia van Bijnen ; fotografie: Giel Tange, Noes Lautier, Marcia van Bijnen, Menno Zeeman, Vladimir Mars, Robert Eckhardt, Dutchphoto, Open Kaart, Johan Stuart, Recreatie Noord-Holland

Wandelgids over het Noord-Hollandpad, een 284 kilometer lange wandelroute van De Cocksdorp op Texel en Den Oever op Wieringen naar Huizen in het Gooi, verdeeld in 16 etappes van 10 tot 25 kilometer.

Aanwezigheid

Recensie

Het Noord-Hollandpad is een 284 kilometer lange wandelroute door de binnenlanden van de provincie Noord-Holland, verdeeld in 16 etappes van 10 tot 25 kilometer. De route leidt van De Cocksdorp op Texel en Den Oever op Wieringen naar Huizen in het Gooi, langs de bollenvelden in de Kop van Noord-Holland, over West-Friese ringdijken, langs Laag-Hollandse polders en droogmakerijen, langs diverse forten van de Stelling van Amsterdam, langs buitenplaatsen aan Amstel, Angstel en Vecht en langs Gooise landgoedbossen en heidevelden. De gids begint met een praktische introductie (etappe-indeling, markering van de route en tips om de startpunten te bereiken). Vervolgens wordt de route per etappe in beide richtingen stapsgewijs beschreven, begeleid door duidelijke, gedetailleerde routekaarten in kleur en voorafgegaan door praktische bereikbaarheidstips, wandeltips, en enkele bezienswaardigheden, eet- en drinkgelegenheden en overnachtingsmogelijkheden. Interessante streekportretten, sfeervolle kleurenfoto's en een overzichtskaart van de gehele wandelroute op de binnenkant van het omslag completeren de gids. Kleine druk. In deze derde, geheel herziene en geactualiseerde druk o.a. aanpassingen in etappes, trajecten, routebeschrijvingen. Nu ook met QR-codes met downloadbare gps-tracks.

Specificaties

Nederlands | 9789075437508 | 144 pagina's

Titel Noord-Hollandpad : wandelen van Texel naar Het Gooi in 16 etappes
Auteur Vladimir Mars
Secundaire auteur Noes Lautier ; Marcia van Bijnen ; Giel Tange
Type materiaal Boek
Editie Derde, geheel herziene druk;
Uitgave Den Haag : Uitgeverij Open Kaart, 2019
Overige gegevens 144 pagina's - illustraties, kaarten - 20 cm
Annotatie Sluiting redactie: september 2019. - Omslag en titelpagina vermelden: 284 kilometer - 1e druk: 2011
ISBN 9789075437508
PPN 424473550
Rubriekscode Noord-Holland 986.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Noord-Hollandpad (wandelroute)
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Wandelroutes