The bay
DVD

The bay ([2021])/ Daragh Carville, The complete second series

Na haar schorsing gaat rechercheur Lisa Armstrong weer aan het werk. Samen met haar collega DS Achmed Kharim onderzoekt ze de zaak van een vermoorde advocaat.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 (2020) van een Britse misdaadserie, ontwikkeld door Daragh Carville (Middletown) en Richard Clark (Outlander, Versailles, War of the worlds) met in de hoofdrol Morven Christie (Ordeal by innocence). Lisa Armstrong werkt bij de politie in het kustplaatsje Morecambe Bay, Lancashire. Na de gebeurtenissen rond de vermissing van twee tieners is Lisa geschorst wegens grensoverschrijdend gedrag. Nu gaat ze weer aan de slag, gedegradeerd van DS naar DC. Onder leiding van haar gepromoveerde collega DS Achmed 'Med' Kharim (Taheen Modak) onderzoekt ze de zaak van een vermoorde advocaat, die kort geleden de firma van zijn schoonvader heeft overgenomen. Daarnaast heeft Lisa te maken met problemen in de privésfeer, vooral met het opduiken van haar ex-man (Joe Absolom). Eleanor Bley Griffiths (radiotimes.com) schrijft na het zien van de eerste aflevering dat het weer een onderhoudend, hoewel niet origineel ITV-misdaaddrama belooft te worden, vol plottwists en net als in seizoen 1 met sterke personages en verhaallijnen van Daragh Carville. Zes afleveringen.

Specificaties

Engels | 8711983971585

Titel The bay
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Robert Quinn ; Morven Christie ; Daniel Ryan ; Taheen Modak
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 × ongeveer 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Morven Christie, Daniel Ryan, Taheen Modak. - Regisseurs onder anderen: Robert Quinn. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannie : ITV Studios Limited, (c)2021
ISBN 8711983971585
PPN 431690596
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

The bay
Boek

The bay (2020-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend